Cem Yılmaz'ın gösteriş saati

Cem Yılmaz, 29 Ocak'ta vizyona girecek 'İftarlık Gazoz' filminin basın toplantısında 'saat şov' yaptı.

Cem Yılmaz, 29 Ocak'ta vizyona girecek 'İftarlık Gazoz' filminin basın toplantısında 'saat şov' yaptı. Yılmaz, davete 65 bin liralık özel yapım bir Rolex ile katıldı. Şovmenin oyunculuğu ise bu kez herkesi ağlattı.

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı ve başrolünde Cem Yılmaz'ın oynadığı 'İftarlık Gazoz' filminin basın gösterimi, dün Kanyon'da gerçekleştirildi. 'Kendi filmlerim kadar başka yönetmenlerin filmlerinde yer almayı çok seviyorum' diyen Yılmaz, son filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' yüzünden iflas ettiğine dair çıkan söylentilere de şöyle kinayeli yanıt verdi: 'Piyasadaki yönetmen arkadaşlardan, komedi filmlerinde bana iş vermelerini bekliyorum.'

SAATİ GÖZDEN KAÇMADI

'İftarlık Gazoz' filminde Ege'de yaşayan mütevazı bir seyyar satıcıyı oynayan Cem Yılmaz, galadaki tarzıyla ise gerçek hayatta lükse olan tutkusunu konuşturdu. Arabanın yanı sıra saat koleksiyonu olduğu bilinen ünlü şovmenin, Rolex marka saati gözden kaçmadı. Cem Yılmaz'ın özel siparişle PVD kaplattığı Rolex Daytona marka saatinin 20 bin euro yani yaklaşık 65 bin lira olduğu öğrenildi. Yılmaz'ın saati gibi takıları da dikkat çekiciydi.