Beckham yeni James Bond mu oluyor?

Eski futbolcu David Beckham, James Bond filminde rol alma olasılığıyla ilgili söylentilere ilişkin, "Benimle henüz kimse konuşmadı” dedi.

Beckham yeni James Bond mu oluyor?
“Günaydın Britanya” adlı televizyon programına konuk olan yıldız futbolcu David Beckham'a yeni James Bond olma olasılığı soruldu. Ünlü sporcu, "Benimle henüz kimse konuşmadı ve ben kesinlikle böyle bir şeye karışmadım. Ancak ismimin bu bağlamda kullanılması elbette hoş" yanıtını verdi.

Beckham, "Bir gün James Bond oyuncularından Sean Connery'nin yanında oturuyordum. Onun büyük hayranıyım. Omzuna şaplak indirip, ‘Biliyor musunuz bir sonraki role hazırım!' dememek için kendimi zor tuttum" diye ekledi.

Sinema dünyasına çok uzak olmayan Beckham, daha önce yönetmen Guy Ritchie ile çalıştı ve Harvey Keitel ile bir kısa filmde rol aldı. David Beckham hayranları ise, James Bond rolü için yıldız futbolcunun seçilmesi için sosyal medyada bir kampanya başlatmıştı.

James Bond serisinin yeni filmi Spectre için şarkı besteleyen ve okuyan Sam Smith de Beckham hayranlarına destek vermişti.