Sertab'ın günahı ne?

Demir Demirkan, 'Günahı Boynuma' adlı yeni şarkısının reklamını Sertab Erener'le yapmak istedi. 18 yıllık eski aşkının kendisini depresyona sürüklediğini dahi söyleyen Demirkan'a ünlü-ünsüz tüm kadınlar oldukça öfkeli!

Sertab'ın günahı ne?
Demir Demirkan, yeni albümünün reklamını yapmak için Sertab Erener'le yaşadığı 18 yıllık aşkı deyim yerindeyse çöpe attı! Erener'in 2 ay konuşma yasağı koydurttuğu Demirkan, yasak biter bitmez röportaj verdi. Erener'le ilişkisinin son döneminde 'antidepresan ilaçlar' kullanmaya başladığını hatta bu yüzden panik atak bile olduğunu söyleyen Demir Demirkan, daha da ileri gitti!

'AYRILMASAYDIM ÖLECEKTİM'
"Sertab Erener'le birlikteyken yaşayan bir ölüydüm" diyen şarkıcı, ekledi: "Kıyakçılığın sonu ayakçılık gibi bir şeye dönüştü. Ben sonunda Sertab'ın nesi olduğumu bilemez hale gelmiştim, sevgilisi miyim, iş arkadaşı mıyım, ortağı mıyım, çalışanı mıyım, elemanı mıyım? Eğer ayrılmasam ölecektim!"

'BEŞİK KERTMESİ GİBİYDİK!'
Demir Demirkan, 18 yıllık ilişkisi için "Beşik kertmesi gibi bir şeydi" deyip yaşadığı aşkı 'proje birlikteliğine' benzetti. Demirkan, "Günahı Boynuma" isimli yeni şarkısını Sertab Erener'den ayrıldıktan sonra kendisine yapılan eleştiriler üzerine yazdığını söyleyerek de asıl amacına ulaştı. Albüm tanıtımı için hem kendisini hem de Sertab Erener'i küçük düşüren şarkıcıya, kadınların tepkisi ise büyük.

Esra Erol'un Demirkan için yazdıklarına katıldığını söyleyen Demet Akalın, ekledi: "Ayıp be kadın daha yeni evli. Kendisinin gerçek yüzünü görmüş olduk" dedi.

YUH!
Türkiye'nin en çok izlenen kadın programına imza atan Esra Erol da Demir Demirkan'ın açıklamalarına tepkisiz kalamadı. Erol, Demirkan için şöyle dedi: "18 yıllık ilişkisi Sertab Erener için 'beşik kertmesi gibiydi' demiş. 18 yıl aklı neredeymiş acaba! 18 yıl dile kolay bir şeyler yaşayacak, sonra da 'proje birlikteliği' diyeceksin yuh! İnsan kendine hakaret etmez! Sinirle okudum röportajı! Kadınlar çok daha güçlüler, ilişkilerin başlangıcı ve bitişinde yaşadıklarının arkasında duyguları ile hareket ediyorlar! Pazarlıkçı olan
sanırım böyle erkekler!"

KADINLAR BOMBALADI
BÖYLE ayrılınca hiç susmayan sevgili, düşman başına.
PSİKİYATRİSTİM ve 10 yıldır bu alandayım. Panik atağın ayrılıkla geçtiğini ilk kez Demir Demirkan'dan duydum!
ADAMIN söyledikleri tam bir skandal. Bir 'adam' kendisine ancak bu kadar zarar verebilir. Saygımdan da hala 'adam' diyorum.
BEŞİK kertmesi olurken aklı neredeymiş? Yeni projeleri için reklam kokan işler.
demir Demirkan da olsan, kalıcı bir tarzın da olsa iyi işler de yapsan olmayınca olmuyor şu adamlık! Yeter ki onursuz olmasın aşk...
BENİM bile kalbim kırıldı okurken...
YENİ evlilik yapmış, eski sevgili ile magazin üzerinden reklam yapmak iğrenç!
ALLAH kimseye Demir Demirkan hadsizliğinde eski sevgili vermesin.