Vücudunun her yeri servet değerinde

Bakın Kim Kardashian varlığını nasıl paraya çeviriyor!

Kim Kardashian gösteri dünyasının en akıllı ve en çok kazanan ünlülerinden biri. Geçmiş yıllarda internete sızdırılan seks kasedinden bile maddi kazanç elde eden Kardashian, başta kendisini şöhrete kavuşturan iri kalçası olmak üzere bedeninin her parçasıyla para basıyor.

Sözün kısası, Kim Kardashian'ın bedeni tepeden tırnağa onun serveti. 34 yaşındaki Kardashian da saçlarından ayakkabılarına kendisine benzemek isteyen kadınlar sayesinde milyonlarca dolar kazanıyor.

North adında bir kızı olan ve şu sıralar Kanye West ile ikinci bebeğini bekleyen Kardashian'ın yaşamı Kim adlı bir biyografi kitabına da konu oldu. Kitap, Kardashian'ın Paris Hilton'ın stilistliğinden başlayıp bugüne uzanan hayat öyküsünü anlatıyor.

Kitabı kaleme alan Sean Smith'e göre Kim Kardashian'ın bedeninin her parçasının bir değeri var. Şimdi gelin, seveninden çok nefret edeni ve eleştireni olan Kim Kardashian'ın fiziksel özellikleri sayesinde nasıl para kazandığına bakalım.

Sutyen, mayo, bikini
Kardashian'ın kendi adını taşıyan bir iç çamaşırı ve plaj giyimi markası var. Mayo, bikini, sutyen gibi parçaları içeren 'Kardashian Kollection' adlı markanın modelliğini de kendisi yapıyor.

Gözler ve dudaklar
'Kardashian' adını taşıyan makyaj serisinde maskaradan güneş gözlüğüne birçok ürün yer alıyor. 'Kardashian Kollections'ın ruj ve dudak parlatıcı serisi de var.

Ayaklar
Kim Kardashian, bedeni ve özellikle kalçaları şekillendiren spor ayakkabılarının satışa sunulduğu bir satış sitesinin de ortak kurucularından biri. Buradan 2013 yılında elde ettiği gelir 13 milyon sterlin civarında.

Saçlar ve tırnaklar
'Kardashian' marka saç bakım ürünleri de hatrı sayılır bir çeşitlilikte. Ayrıca bu koleksiyona lazerli tüy arındırıcı sistem de dahil. Aynı markanın rengarenk tırnak boyası serisi de Kardashian için hatırı sayılır bir gelir kaynağı. Özel cilt bakım ürünleri ve beden şekillerdirici kıyafetler, kısa zamanda fazla kilolardan kurtardığı ileri sürülen zayıflama ilaçları da bunlara dahil.

Kim Kardashian tüm bu işleri ailesiyle birlikte yürütüyor. En büyük akıl hocası da annesi Kris Jenner. Her ne kadar kardeşleri de sık sık göz önüne çıksa da ailesinin en çok dikkat çeken üyesi Kim Kardashian'ın ta kendisi.

Bu yüzden Kim Kardashian, her saniye görüntüsüne dikkat edip onu korumak zorunda. Her ne kadar kendisi bu konuda açıkça bir söz söylememiş olsa da Kardashian'ın ünlü kalçasını da geçen yıl 21 milyon dolara sigorta ettirdiği konuşuluyor.