Demet Akalın, sahnesini sahte seyirciyle mi doldurdu?

Günün magazin bombası Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında patladı.

Demet Akalın, sahnesini sahte seyirciyle mi doldurdu?
Demet Akalın Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Hande Yener'in Bodrum'da sahip olduğu beachin karşısındaki konseri için “90 bin tl verdiler reddedemedim” açıklamasını yapmıştı.

Demet Akalın Dona Beach'te 29 Ağustos gecesi sahneye çıktı. Demet Akalın'ın Hande Yener'in sahibi olduğu beachın karşısındaki mekanda verdiği konserinde inanılması güç iddialar ortaya atıldı. Demet Akalın gece 23:00'da çıkması beklenen sahneye 00:20'de çıkarak uçağın rötar yapmasını bahane etti. İddialara göre Demet Akalın boş olan mekanın doldurulması için tur şirketinden seyirci getirdi.

Sadece Söylemezsem Olmaz ekibinin ortaya çıkardığı görüntülerde üzerinde tur şirketi isimlerinin yazılı olduğu minibüsler Demet Akalın'ın sahne alacağı mekana yanaşıyor ve yolcu indiriyor. Demet Akalın'ın sahneye geç çıkmasının nedeni rötar değil seyirci eksikliği olduğu konuşuldu. Mekanda eğlenen seyircilerden bazılarının tişörtlerindeyse tur şirketinin isminin yazması dikkat çekti. Fiyatı 100 tl olan biletlerden satın alarak eğlenen seyirciler yetmeyince tur şirketinden gelen ve içecekleri dışında konser için hiçbir ücret ödemeyecek olan seyircilerin gelmesiyle mekan doldu. Demet Akalın sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak izdiham için teşekkürler notunu düştü.

Geçtiğimiz hafta Söylemezsem Olmaz programında Hande Yener'in konser afişinin üzerinde 1 alana 1 bedava ibaresinin bulunmasına dikkat çeken Demet Akalın'ın mekanın yarısından fazlasını tur şirketinden gelen seyircilerle doldurması herkesi şoke etti. Öte yandan Hande Yener'in sahibi olduğu mekanda Serdar Ortaç'ın eşi Chloe dj'lik performansıyla göz doldurdu. Chloe 800 kişiyi ağırlarken Demet Akalın tur şirketinden getirdiği seyircilerle 1200 kişiye konser verdi.

Bu haber üzerine Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında konuşulurken Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt canlı yayına bağlandı. Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt popçu Demet Akalın'ın tur şirketinden seyirci getirttiğini bunun çok normal bir şey olduğunu ve çoğu organizasyonda tur şirketleriyle birlikte çalıştıklarını söyledi. Yine canlı yayına bağlanan Demet Akalın'ın konser verdiği mekanın işletmecisi de Demet Akalın'la birlikte çalıştıkları için çok memnun olduğunu ve Demet Akalın'ın sahne aldığı günlerde yeterli izleyicinin sağlandığını söyledi.