Yılmaz Morgül'ün adı telefon sapığına çıktı

Telefon numarası internet korsanları tarafından ele geçirilen Yılmaz Morgül’ün adı telefon sapığına çıktı.

Yılmaz Morgül'ün adı telefon sapığına çıktı
Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına ünlü sanatçı Yılmaz Morgül telefonla bağlandı.

Yılmaz Morgül başından geçen kötü bir olayı anlattı. Şarkıcının geçtiğimiz günlerde telefon rehberi ele geçirilmiş ve rehberi çalınmıştı.

Telefon numarası internet korsanları tarafından ele geçirilen Yılmaz Morgül'ün adı telefon sapığına çıktı. Şarkıcı internet korsanlarına çok ama çok sinirlendi. Kendi numarasından aranılan kişilerin telefon yağmuruna tutulunca durumu anladığını belirtti.

Yılmaz Morgül'ün içine düştüğü bu durum ise onu adeta öfkeden deliye döndürdü. Telefonuna geri dönüş yapan kişiler tarafından hakarete maruz kalması ise sinirlerini daha da arttırdı. Sadece sıradan vatandaşlar değil sanat camiasının ünlü simaları da Yılmaz Morgül'ün telefon numarası ve sesi taklit edilerek arandı. Bu durumdan nasibini alan Gülşah Saraçoğlu da Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı. Ve olayı gülerek anlattı. Yılmaz Morgül'ün sesini tanıyınca şoke olduğunu söyledi.Bir diğer yandan telefon tacizine maruz kalan ünlü isimse Bülent Ersoy oldu. Diva defalarca Yılmaz Morgül'ün telefon numarası üzerinden rahatsız edildi . Bülent Ersoy tarafından uyarılan sanatçı çareyi savcılığa şikayet etmekte buldu.

Yılmaz Morgül yapılan bu tacize bir türlü anlam veremedi ve sinirini bir türlü çıkaramadı. Morgül, bu tacizin kimler tarafından yapıldığının ortaya çıkarılmasını istedi.