Söylemezsem Olmaz - Mutlu Kaya'nın ablası ilk kez konuştu

Mutlu Kaya’nın ablası Songül Kaya, "Sibel Can maddi hiçbir yardımda bulunmadı" dedi.

Sesi Çok Güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahtı olarak gösteren Sibel Can'a Mutlu Kaya'dan büyük sitem gelmiş ve Mutlu Kaya: Sibel Can'dan nefret ediyorum. yalan konuşuyor' demişti.

Sibel Can, kendisinden nefret ettiğini dile getiren Mutlu Kaya'ya ‘Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma' cevabını verdi.

Can, basın açıklamasında “Yarışma programıyla yollarımızın kesiştiği, güzel sesini, güzel yüzünü Türk halkıyla tanıştırmanın bana kısmet olduğu sevgili Mutlu Kaya kızımızın, ‘Sibel Can'dan nefret ediyorum', söylemi beni inanılmaz derecede üzmüş ve kırmıştır. Yıllar içinde hakkımda çıkan yüzlerce yalan- doğru haberler içinde de beni kıranlar üzenler elbette ki olmuştur. Ama asla kırıcı yanıtlarım olmamıştır. Ancak bu kez adımı nefret kelimesiyle yan yana koyan sevgili kızım Mutlu Kaya, gençliğin verdiği o heyecanla, sakın ha güzel kızım. Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma” sözlerine ver verdi.

Bu haberin Söylemezsem Olmaz stüdyosunda konuşulmasının ardından Mutlu Kaya'nın ablası Songül Kaya Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak gerçekte Mutlu Kaya'ya yardım edenin Sibel Can değil İbrahim Tatlıses olduğunu açıkladı. 'Sibel Can maddi hiçbir yardımda bulunmadı' diyen abla Mutlu Kaya'nın tedavisinin zorluklarından bahsetti.

İbrahim Tatlıses, Bir süre önce fizik tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) Mutlu Kaya ile görüşmüştü. Kaya'nın elini öpen Tatlıses, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa, 'İkisi de kalleşliğe uğramış birbirinden değerli 2 insan. Birinin adı Mutlu, birinin adı İbrahim, ikisi de çok MUTLU. Merak ediyorum şeytana uyup bunu yapanlar mutlu mu? Sen hoş geldin, sana Allah'tan sağlık dilerim!' notunu paylaşmıştı.