Demet Akalın: Ben o küçücük plajda çalsam ne olur çalmasam ne olur

Hande Yener’in Bodrum’da açtığı Sebastian Beach’te Demet Akalın’ın şarkılarının çalınmasına izin vermemesi, ortalığı karıştırdı.

Demet Akalın: Ben o küçücük plajda çalsam ne olur çalmasam ne olur
Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki gerginlik son günlerde iyice kızıştı. Hande Yener'in Bodrum'da açtığı Sebastian Beach'te Demet Akalın'ın şarkılarının çalınmasına izin vermemesi, ortalığı karıştırdı.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Demet Akalın bu haberin doğru olduğunu belirterek şu sözleri söyledi.

“Erdem Kınay bana o plajdan teklif var dedi, aa oldum ben tabiki de çıkmayacağım dedi. Bende dedim ki saçmalama ekmek parası bu tabi ki çık dedim 6 konser anlaşmış. Böyle şeyler çok ayıp oluyor senin adamın benim adamım mı büyük derler ya sonra Okan'a söyledim devreye soktum söyle çıksın dedim orada. Ve gerçekten benim şarkılarımın çalınmamasını istemiş. Böyle insanlar var o küçücük plajda ben çalsam ne olur çalmasam ne olur küçücük plajda, tüm Türkiye beni dinliyor. Hiç önemli değil bunlar, ben onun şarkıları söylüyorum her yerde onun için Demet Akalın'ım onun için de bazı koltuklara oturuyorum, benim kalbim temiz” dedi.

Ayrıca daha önce şu sıralar Rising Star'da birlikte jüri üyeliği yaptığı Gülben Ergen'in yıllar önce Demet Akalın'ın afişlerini söktürdüğü hatırlatılınca Demet Akalın “ O olayda doğruydu, insanlar yaşlanıyor hırslarımızın kurbanı olduk zamanında “ cevabını verdi.