Serdar Ortaç'ın doktorundan açıklama geldi

Serdar Ortaç’ın havaalanındaki son görüntüsünün ardından hastalığınının yeniden tetiklediği haberleri sanat dünyasını sarstı. Bunun üzerine Ortaç'ın doktoru ünlü sanatçının durumuyla ilgili Söylemezsem Olmaz'a konuştu.

Serdar Ortaç'ın doktorundan açıklama geldi
Bugün Söylemezsem Olmaz programında Serdar Ortaç'ın havaalanındaki son görüntüsü konuşuldu. Yorgun bir şekilde asistanını tutarak yürüyen Serdar Ortaç'ın bu hali dikkat çekti. Kameraları gördükten sonra eşi Chloe ‘nin elini tutan Serdar Ortaç objektiflere bitkin bir halde yansıdı. Hastalığınının yeniden tetiklediği haberleri ise sanat dünyasını sarstı.

Söylemezsem Olmaz ekibi bunun üzerine Serdar Ortaç'ın durumunu öğrenmek ve bilgi almak için Serdar Ortaç'ın doktoru Prf. Dr. Serdar Dağ ile telefon bağlantısı yaptı. Serdar Ortaç'ın durumu hakkında bilgi veren Doktor Serdar Dağ MS hastalığıyla ilgili bilgiler de verdi. Serdar Ortaç'ın stresten uzak durması gerektiğini söyledi. MS hastalığının vücudun belli fonksiyonlarını etkilediğini ve hareket ettirmekte zorluk çekeceğini söyledi. Ancak yaşı itibariyle ani bir atak geçirmesinin mümkün olmadığını genel haliyle sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Serdar Ortaç'ın doktorundan açıklama geldi

Serdar Ortaç'ın doktorundan açıklama geldi