Söylemezsem Olmaz - Kafa karıştıran ölüm

İşte Benim Stilim’de lüks yaşamıyla dikkat çeken Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz'ın cinayete kurban gittiği haberinin ardından ortaya çıkan bir fotoğraf ve açıklama kafaları karıştırdı.

Söylemezsem Olmaz - Kafa karıştıran ölüm
İşte Benim Stilim'de lüks yaşamıyla dikkat çeken Nazlı Hamarat, eşi Emir Şaşmaz'la ilgili öldürüldüğü yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından doğruladı.

Hamarat 8 Ağustos Cumartesi akşamı eşinin öldürüldüğü iddialarının doğruluk kazandığını, Instagram üzerinden sevenleri ve takipçileriyle “Başımız sağolsun tüm dostlarımız. Eşimin öldüğü kesinleşti. Allah bize sabır versin. Aşkım miniğim, kocam yok artık. Yanımda olduğunuz beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler” notuyla paylaşmıştı.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz stüdyosunda yorumlanırken Söylemezsem Olmaz stüdyosu ortaya çıkan bir fotoğraf ve açıklamayla şaşkına döndü.

Emir Şaşmaz'la aşk yaşadığını fotoğrafları ve aşk dolu mektubuyla itiraf ederek sosyal medyadan paylaşan Vicdan isimli genç kız aynı zamanda Emir Şaşmaz'ın ölüm anında yanında olduğunu ellerinin kelepçeli olması nedeniyle ona yardım edemediğini yazdı.