İbrahim Tatlıses'ten barış çağrısı

Çözüm sürecine verdiği destekle bilinen Tatlıses'ten barış mesajı geldi.

İbrahim Tatlıses'ten barış çağrısı
Çözüm sürecinin geldiği duruma isyan eden şarkıcı İbrahim Tatlıses, “Valla kimse kusura bakmasın, şehitler ölüyor, vatan da bölünmeye doğru gidiyor. Gelin elimizi taşın altından çıkarmayalım, ta ki barış gelene kadar” çağrısı yaptı.

ÇÖZÜM SÜRECİNE BÜYÜK DESTEK VERMİŞTİ

Çözüm sürecine verdiği destekle bilinen Tatlıses, Diyarbakır'da Kürtler için önemli bir yere sahip olan Şivan Perwer'le birlikte sahneye çıkmıştı.

İşte İbrahim Tatlıses'in Instagram hesabından yaptığı o açıklama:

'HELE BU RESME iyi bakın; yüzümüzde güller açıyor, bu resme bakan merhamete gelir be! Şimdi soruyorum biz Diyarbakır'a niçin geldik?, süreci çözelim; BARIŞ'a gayret edelim diye! Şıwan yasaklıydı gelmezdi ama adam herşeyi göze alarak Irak'tan kalktı geldi ! Benim durumumu zaten biliyorsunuz, kalabalığa rahatsızlığımdan dolayı, her yanım kasım kasım kasılıyor. Bende hiç bir şeyi gözetmeden kalkıp geldim. İnanıyorumki; cumhurBAŞKANIMIZ barışı yürekten istediği için bizleri Diyarbakır'da topladı.! Sayın BARZANİ'de Irak'tan gelmedi mi? Eee sonuç sıfır, elde var sıfır. Tekrar bizleri çözüm süreci ve BARIŞ'tan başka ne birleştirebilirki??? Benim bildiğim barışa giden yolun üstünde hiç bir şey olmamalı amma yine kan yine ölüm, yine 'şehitler ölmez vatan bölünmez!!! Gelin Dostlarımızı güldürelim düşmanlarızı'da sevindirmeyelim kendimize güldürmeyelim, taaaki BARIŞ gelene kadar, Ey efendiler...!'