"Emrah" kavgasında ikinci perde

Ünlü şarkıcı Emrah'ın ailesi Bodrum'da bıçaklı kavgaya karışmıştı. Emrah'ın ailesi ile kavga eden Sönmez ailesi iddialara Beyaz TV'de yanıt verdi.

Şarkıcı Emrah'ın ailesi ile aynı sitede oturan başka bir ailenin yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edilmişti. Kavga görüntülerinin ortaya çıkması ardından Emrah'ın ailesiyle gerginlik yaşan Sönmez ailesi, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katıldı.

'EMRAH'IN EŞİ BANA KÜFÜR ETTİ'
Olayın farklı şekilde yansıtıldığını söyleyen Meliha Sönmez, 'Emrah Bey ile aynı sitede oturuyoruz. Komşuları olarak çocuklarımıza olan tavırlarından rahatsızız. Geçen sene çocuklarımıza hakaretler ve tehditlerle ilgili bir dava görüldü. ' dedi. Olay gününü anlatan Sönmez, annesinin Emrah'ın eşinin bir çocuğu dövdüğüne şahit olduğunu söyledi. Gelen sesler üzerine olay yerine yöneldiğini ve Emrah'ın eşinin kendisine küfür ettiğini anlatan Meliha Sönmez, yaşanan gerginlik ardından Emrah'ın eşinin ve bir erkeğin üzerine atladığını aktardı.

'ÜSTÜMDE 3 ERKEK 5 KADIN VARDI'
Darp edildiğini iddia eden Meliha Sönmez, 'Bununla ilgili şahitlerimiz var. Üstümde 3 erkek ve 5-6 kadın beni darp etmeye başladılar. Orda bıçaklı gördüğünüz şahıs da (Meliha Sönmez'in annesi) kurtarmak amacıyla beni almaya çalışıyor. Sonrasında annemi alıyorlar. 63 yaşındaki kadının üstüne çıkarak, saçını çekerek aynı kalabalıktaki kişiler darp etmeye başlıyor' ifadelerini kullandı. Meliha Sönmez, medyaya servis edilen görüntülerin Emrah'ın yakınları tarafından çekildiğini söyleyerek yaşanan gerginlikte gerçek mağdurun kendileri olduğunu kaydetti. Savunmasız kaldıktan sonra annesinin bıçağa yöneldiğini belirten Meliha Sönmez, 'Bu esnada eşim geldi. Beni ve annemi kanlar içinde gördüğü için eline sopa aldı' dedi. Sönmez yaşanan gerginlikte hiç bir bıçak darbesinin olmadığına ve eşinin elindeki sopayı kullanmadığına vurgu yaptı.

‘ERKEKLİ KADINLI SALDIRMIŞLAR'

Meliha Sönmez'in kocası Hakan Sönmez ise fotoğraflara yansıyan sopayı kullanmadığını söyledi. Annesine saldırıldığını iddia eden Hakan Sönmez, “Bu kadın 63 yaşında. 63 yaşındaki bir kadının üzerine erkekli kadınlı abanıp, yumruklarla kan revan içinde bırakılıyor. Ben görmedim ama sitedeki sakinlerin anlattıklarını söylüyorum” ifadelerini kullandı.

‘HIRSLA BIÇAK ALDIM'
Bıçaklı görüntüleri olan Hakan Bey'in annesi Ayşe Sönmez ise gelininin darp edildiğini gördükten sonra olaya dahil olduğunu söyledi. Ayşe Sönmez'in annesi olayın bitmesi ardından bıçağı aldığını belirtti. Darp edildiğini iddia eden anne Sönmez, “Ben iş bittikten sonra o hırsın üzerine bıçak aldım. Beni öldürüyorlardı” şeklinde konuştu.

'Emrah' kavgasında ikinci perdeEmrah'ın alilesine saldırı