İkbal Gürpınar'ın eşi o haberi yalanladı

İkbal Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş, hakkında çıkan 'dayak' haberlerini yalanladı.

İkbal Gürpınar'ın eşi o haberi yalanladı
İkbal Gürpınar'ın evlendikleri günden itibaren psikolojik ve maddi şiddet gördüğü iddia edilmişti. Ünlü sunucunun iki yıl önce evlendiği Emre Ermiş, eşi ve kendisi hakkında ortaya atılan bu iddialara yalanladı.

İşte Emre Ermiş'in Facebook hesabından yaptığı o açıklama...

Değerli Dostlar!

'İKBAL KÜLTÜRLÜ VE AKADEMİSYEN BİR İNSANDIR'
YALAN ve MAGAZİNSEL Haber hakkında mecbur kaldığım bir açıklama... Eşim İkbal Gürpınar Efe ile yurtdışında tatilde, ben de sahne programlarımdan dolayı şehir dışında olduğum için hakkımızda çıkan haberlerden geç bilgim oldu. Eşim İkbal Gürpınar kendi ayakları üzerinde durabilen, hayat tecrübesi çok olan binlerce hanımefendiye bu tarz aile içi şiddet vs hususunda doğru yolu ve aklı veren, vermeye devam edecek olan kültürlü ve bu konularda akademisyen bir insandır.

'BİZİ MAGAZİN MALZEMESİ YAPMAYIN'
Değil evliliğimizin ilk günlerinden beri darp vs hadiselerinin yaşanması, kendisi ile küçük problemler yaşadığımızda bile bunu içimizde aşabilecek kadar olgun ve bilinçli insanlarız. Eşimin ve benim adımın bu tarz magazinsel haberlere malzeme edilmesi bizi ve sevenlerimizi üzmüştür. Bu hususta müsbet menfi hiç bir açıklama yapmak istemedim ama bana ulaşan bizi seven, takip eden dostlara cevaben bu bilgilendirmeyi yapmak durumunda kaldım. Bu yalan haberleri yapan ve yayanlar hakkında HUKUKİ süreç başlatılacaktır. Mevla herkesin yuvasını huzurlu kılsın, yâr ve yardımcımız olsun.

İkbal Gürpınar'ın eşi o haberi yalanladıİkbal Gürpınar: Eşim beni dövüyor