Oktay Kaynarca'ya göre abesle iştigal

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, dizilerdeki başrol oyuncularının haftalık ücretlerinin yüksek olmasıyla ilgili olarak "Bu ülkede futbolcuların aldığı yüksek ücretler pahalı bulunmazken neden oyuncular tartışılıyor bu çok abesle iştigal" dedi.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına yeni sezonda Atv ekranlarına yeni bir soluk getirmesi beklenenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Oktay Kaynarca telefonla bağlandı.

Dizi için yaklaşık 10 kilo veren usta oyuncu, Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Hızır'ın eşi Meryem'i ise Deniz Çakır oynayacak.Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da otoriter bir Karadeniz kadını rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı, Kaçak dizisinin Kız Taylan'ı Hakan Karahan ve Yalan Dünya'nın Tufan'ı Tuna Orhan gibi isimler de rol alacak. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, oyuncu kadrosunda Tarık Ünlüoğlu, Müjde Uzman, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in de yer aldığı dizi, yakında seyirciyle buluşacak.

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Oktay Kaynarca heyecanını paylaşırken yeni dizisinin sürprizlerle dolu olacağını da sözlerine ekledi.

Dizilerdeki başrol oyuncularının haftalık ücretlerinin yüksek olması sorulan Kaynarca; “İşin mantığını doğru kuralım, biz de bu işe başlarken küçük paralarla başladık ama şimdi yüksek meblağlar alıyoruz. İlk başlarda yüksek ücret alan oyuncuları kendime örnek aldım çalıştım, şimdi kazanıyorum. Set şartları çok zor, yeri geliyor 24-36 saat uyumuyoruz. Bu ücretler az bile. Ayrıca bu ülkede futbolcuların aldığı yüksek ücretler pahalı bulunmazken neden oyuncular tartışılıyor bu çok abesle iştigal” yorumunu yaptı.