Müslüm Gürses'in son günlerini anlattı

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programında canlı yayına bağlanan Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur ünlü şarkıcının son günlerini anlattı. Muhterem Nur vefasızlıktan yakındı, bir şahısla ilgili bir şirket beni dolandırıyor alacağımı alırsam mahkeme durur alamazsam mahkemeyi sürdüreceğim dedi.

Muhterem Nur yıllar önce Müslüm Gürses'in Adana-Tarsus yolunda trafik kazası geçirdiğini şu sözlerle anlattı. Bir programdan dönerken araba kamyonla çarpışmış, Müslüm'ü de öldü diye kenara çekiyorlar, hastanede morga konuluyor. Morg görevlisi de ölülerden biri canlandı diyor korkuyor, hemen ameliyata alıyorlar, ameliyattan sonra iyileşiyor biz daha sonra tanıştık ancak benimle tanıştığında da bu kazanın etkilerinden dolayı durgun konuşuyordu dedi.

Ünlü şarkıcı Müslüm Gürses'in son günlerini de canlı yayında ilk kez anlattı “Müslüm Gürses İşviçre'de kalp krizi geçirdi. Türkiye'ye döndük anjio ameliyatı oldu. Sevim Emre ile Orhan Gencebay da yanımızdaydı. Müslüm hastaneden çıktı bir sigara içti, bende içme doktor kızıyor dedim bir tane içeceğim bir daha içmeyeceğim dedi. Sonra eve gitti, Müslüm ilerleyen günlerde by-pass ameliyatına girecekti. Yeniden ameliyat için hastaneye yattı, kocam çok huzursuzdu, ameliyattan sonra yoğun bakımda birkaç gün kalması gerekirken aylarca kaldı. Zaten ben 20 günden sonra panik olmaya başladım. Müslüm her konuştuğumuzda beni eve götür diyordu. Günden güne eridi. Akciğerlerinden dolayı ateşlenmeleri başladığı için bir türlü hastaneden çıkamadı. Çok acılar çekti devamlı uyudu. Onunla bende öldüm, ama en yakınlarımdan bile ilgi görmedim. Vefatının ardından ev değiştirdim. Müslüm'ün anıları hep benimle” dedi.