Simge Tertemiz: Uzatılan dilleri kesip ellerine vereceğim

Sosyal paylaşım sitesindeki hakareti mahkemeye taşıdığı yönünde haberleri çıkan Simge Tertemiz, hakareti ilk ve son kez affettiğini belirtti. Ünlü model, "Kimse kimsenin namusuna dil uzatamaz. Uzatılan dilleri kesip ellerine vereceğim." diye ekledi.

Oyuncu ve model Simge Tertemiz, şortuyla çektirdiği bir fotoğrafını Instagram sayfasına yükleyince, bir kullanıcının ağır hakaretlerine maruz kalmıştı. Tertemiz'in bu olayı mahkemeye taşıdığı yönünde haberler yapılmıştı.

Yaşananlar Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına taşındı. Programdan bir bölümü İnstgaram sayfasından paylaşan ünlü model olaya açıklık getirdi. Simge Tertemiz, paylaşımının altına şunları yazdı:

İbret olsun diye paylaşmak istedim... Umarım bundan sonra herkes yorum yazarken haddini bilir... Arkadaşlar ben bu hakaret eden kızcağızı affettim. Annesini kaybetmiş babası Alkolik kendisi cahil 19 yaşında gencecik bir kız sadece annesinin rahmeti için davayı geri çektim ama ve lakin ilk ve son kez yapacağım bir davranıştı bu... Kimse kimsenin namusuna hele ki benim bir evladım var kot şort giydi onu giydi bunu giydi diye dil uzatamaz. Uzatılan dilleri kesip ellerine vereceğim artık o derece!!!!! Nasıl olsa ünlü hakaret davasıyla mı uğraşacak demeyin. Ben o ünlülerden değilim,sonuçlanmasını beklediğim 7 ayrı davam var uğraşırım!!! Kimse namusuma kişiliğime hakaret ve küfür eden bedelini önce mahkeme de sonra yüce adalete Allaha verecek!!!