Bülent Ersoy Ajda Pekkan'ı dava etti

Bülent Ersoy'un yapımcısı ve yakın dostu Fevzi Siverek, Ersoy’un Ajda Pekkan’dan şikayetçi olduğunu açıkladı.

Bülent Ersoy Ajda Pekkan'ı dava etti
Bülent Ersoy için Ajda Pekkan hakkındaki sözleri sebebiyle tutuklama kararı çıkartıldığı iddia edilmişti. Ersoy'un yapımcısı ve yakın dostu Fevzi Siverek Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Bülent Ersoy'un Ajda Pekkan'dan şikayetçi olduğunu açıkladı.

Siverek şöyle konuştu:

'AJDA PEKKAN DAHA AĞIR HAKARETLER ETTİ'

Ortada büyütülecek bir olay göremiyorum. Bu hadise geçen sene kapanmıştı ya da biz öyle biliyorduk. O dönemki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iftarında böyle bir olay yaşanınca, Gezegen Mehmet yanımıza geldi ve Başbakanımızın iki ismi de çok sevdiğini, sulh yoluna giderlerse mutlu olacağını söyledi. Ben de Bülent Hanım ile konuştum. Ajda Pekkan Bülent Ersoy'a daha ağır hakaretler etti. Kenan Erçetingöz'ün programında Bülent Ersoy hakkında hakaret içeren cümleler kullanmıştı. Bu cümlelerin hukukta cezası ağır. Ama ülkenin Başbakanı selam gönderiyor. Büyütülecek bir durum olmadığı için dava açmadık. Yaşananlardan sonra ise, dün Cumhuriyet başsavcılığına müracaat yapıldı ve
Ajda Pekkan hakkında dava açıldı.

'DÜN DAVA İÇİN MÜRACAAT YAPILDI'

Tebligatlar Ersoy'a ulaşmadığından ve ifadede hazır bulunmadığından dolayı, görüldüğü yerde polis marifetiyle zorla getirilme konusu açıldı. Dün Beykoz Adalet Sarayı'ndan telefon aldık ve Bülent Hanım hakkında tutuklama olduğunu söylediler. Bülent Hanım'la konuştum, şaşırdı. Kapanmış bir hadise papaz pilavı gibi yeniden önüne çıkınca, gidip ifade verdik ve tutuklama kararı kalktı. Öyle olunca Bülent Hanım da Ajda Hanım'a karşı dava açma kararı aldı. Dün de o davanın müraacatı yapıldı. Bülent Hanım Gezegen Mehmet'i de aradı. “Biz sizi dinledik ve kırmadık, üzerimize düşeni yaptık.Ama diğer taraf aynı tutumu göstermedi” dedi, Ajda Pekkan'ı dava ettiğini bildirdi.