Ebru Şallı - Sinan Akçıl aşkı neden bitti?

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Ebru Şallı - Sinan Akçıl aşkı hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı.

Ebru Şallı, Eylül 2013'ten beri aşk yaşadığı Sinan Akçıl'ı terk etmişti. Sinan Akçıl'ın şarkıcı Ayşe Özdemir ile yakınlaşmasının ise ayrılığın gerçek sebebi olduğu iddia edilmişti. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Şallı – Akçıl aşkı hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı.

WHATSAPP KRİZİ


İddialara göre Ebru Şallı Sinan Akçıl'ın telefonundan Ayşe Özdemir'in telefonunu kaydetti ve yukarı çıktı.
Ayşe Özdemir'in Whatsapp'ına baktığında çevirimiçi olduğunu gördü. Sinan Akçıl'ın Whatsapp'ına baktığında Akçıl'ın da çevirimiçi olduğunu gördü ve aşağı indi. Sinan Akçıl'ı suçladı ve Ayşe Özdemir ile mesajlaştıklarını iddia etti.

AKÇIL İLE ÖZDEMİR YAKINLAŞTI AMA BİRLİKTE OLMADI

İddialara göre Sinan Akçıl, Şallı'nın kıskançlık krizlerinden çok bunalmıştı ve Şallı'yı çok sevmesine rağmen, müzikal anlamda da üretimine zarar verdiğini düşünmeye başlamıştı. Tam o sırada Akçıl'ın karşısına Ayşe Özdemir çıktı. Yakınlaştılar ama birlikte olmadılar. Ebru Şallı ise Akçıl'a hamile olduğunu söyleyerek gebelik testlerini yolladı.