Survivor Sahra Işık'tan Söylemezsem Olmaz'a çarpıcı açıklamalar

Survivor’dan elenen Sahra Işık konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Işık, "Turabi kendini iyi gösteriyor ama kötü kapli" dedi.

Survivor'dan elenen Sahra Işık konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Survivor Sahra'nın açıklamaları şöyle:

'BEGÜM'E KIRGINIM'

Begüm hakkında yorum yapmaktan yoruldum. Çok yakın arkadaşımdı ama davranışları yanlıştı.Yüzüne de söyledim. Survivor'da karakter çok önemli. Devamlı bir sağa sola, bir öyle bir böyle davranması hoşuma gitmiyor. Öfkem ona olan sevgimin önüne geçiyor. Begüm'e kırgınım.

'TURABİ KÖTÜ KALPLİ'

Adada karakteri en düzgün isim Hasan. Turabi kendini iyi gösteriyor ama kötü kapli. İnsanların yüzüne gülüp arkasından konuşuyor. Hilmi Cem'le ola nsamimiyetine inanmıyorum. Herkes Turabi'den nefret ediyordu. Ona destek olan tek kişi bendim. Çünkü paraya ihtiyacı vardı. Ama dışarı çıkınca hakkımda ileri geri konuştu.Hakan “Burası bir oyun, gerçek hayat gibi değil, burada herkesin bir rolü var.” Demişti. Bunu söyleyen bir insanı eleştiremem. Survivor'dan çıktığımda yeniden olsun diye dua ediyordum. Sonra All - Star olacak dediler, çok mutlu oldum. Adada en çok özlediğim yemek dolmaydı.

'İNŞALLAH HASAN ŞAMPİYON OLUR'

Merve aç olduğu, oyun kaybettiği için ağlıyor. Serenay iyi bir kız, temiz kalpli ama strateji uyguluyor.Ben de ailem için ağlıyorum ama bunu her dakika dile getirmek bir strateji. Serenay “Annem şöyle, annem böyle” diyerek Türk halkını etkilemeye çalışıyor. Annesinin o kadar önemli bir hastalığı yok ki. Turabi'yi yalnızca küçük çocuklar seviyor. Survivor'dan elendikten sonra sokakta çocuklar önümü kesip “Turabi gibi video çekelim mi?” dediler.Turabi akıllı kadın sevmiyor. Yanındaki insanı yönlendiremiyorsa o kişiyi kendine düşman görüyor. O kadar şükrediyorum ki Hasan'la, Turabi'nin gerçek yüzünü ortaya çıkardığımıza. İnşallah gönüllüler takımından Hasan şampiyon olur.