Söylemezsem Olmaz - Ve Tuğba Altıntop konuştu

Tuğba Altıntop’un Rafet El Roman’a haciz yolladığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ve sonunda Altıntop konuştu.

Tuğba Altıntop'un Rafet El Roman'a haciz yolladığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söylemezsem Olmaz yayınında Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı. Rafet El Roman ile çocuklarının aralarının çok iyi olduğu iddia edilirken; çocuklarının, anneleri Tuğba Altıntop'un böyle bir zamanda böyle bir haberle ortaya çıkmasını manidar buldukları belirtildi.

Tuğba Altıntop ile telefonda görüştüğünü açıklayan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan İpek ise şöyle konuştu:

'RAFET ÖDEMESİ GEREKEN PARAYI ÖDEMEYECEK'

Tuğba Altıntop ile konuştum.“Davayı 2006'da açmıştım, yeni sonuçlandı. Ben ne yapabilirim?” dedi. “Rafet ödemesi gereken parayı kesinlikle ödemeyecek, biliyorum” dedi.
Hakkını sonuna kadar savunacağını söyledi. “Çocuklarım çok üzülüyor, bu konunun dallanıp budaklanmasına” dedi. Rafet, evlatlarının önünde küçük düşürecek bir pozisyona sokamaz Tuğba'yı. O parayı verecek. Kadını mağdur etti.