Tayfun'un annesi konuştu

Emrah’ın çocuğunun annesi Ebru Çolak, telefonla katıldığı Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Emrah'ın çocuğunun annesi Ebru Çolak, telefonla katıldığı Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 'Ben Tayfun'a engel olamıyorum' diyen Çolak 'Babasıyla görüşsün istiyorum ama olmuyor' açıklamasında bulundu!

Ebru Çolak şöyle konuştu:

'9 YIL UĞRAŞTIM'

Tayfun'un basına çıkmasını istemiyorum ve bunun için uğraştığımı kimse görmüyor; yeri geliyor oğlumla küsüyorum. Emrah Bey hakkında bir tek hakarette bulundum mu? Hakkımı yalnızca mahkemelerde aradım ve kazandım da. Bana para avcısı diyenler yataklarında mışıl mışır uyurken ben kucağımda çocuğumla mahkemelerde dolaştım. Tam 9 yıl uğraştım çocuğumun nüfus kağıdını çıkartmak için.

'EMRAH CEVAP VERSİN'

Tayfun babasından bir şey istemiyordu. Ne gördü ki ne isteyecek? Villada mı yaşadı, lüks arabalara mı bindi., Miami'lere mi gitti? Ben ne verdiysem onunla yaşadı. Emrah cevap versin; Tayfun'un kendisinden anormal istekleri olmuş mu? Tayfun 200 bin liralık araba isteyecek biri mi? Bizi öyle bir duruma soktular ki, bizim parayla işimiz yok. Allah sağlık versin.