Söylemezsem Olmaz - Tahir Sarıkaya'dan Deniz Seki açıklaması

Ünlü sunucusu Tahir Sarıkaya, Söylemezsem Olmaz programında, cezaevinde bulunan Deniz Seki hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV sabah haberlerinin sunucusu Tahir Sarıkaya cezaevinde bulunan Deniz Seki hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk yorumcu olarak katılan Sarıkaya, Deniz Seki'nin patoloji sonuçlarının temiz çıkması üzerine; ''Ben Deniz Seki'nin hastalığını gündeme getirdiğim zaman ve kanser olmadığını belirttiğimde Seki beni mahkemeye verdi. Bugünse her yerde Deniz Hanım'ın sonuçlarının temiz çıktığı yazıyor. Hani ben yalan söylüyordum?'' açıklamasını yaptı.

VOLEYBOL OYNAMAYI SEVİYOR


Deniz Seki'nin içerideki günlerinin nasıl geçtiğinin sorulması üzerine Sarıkaya; ''Deniz Hanım spor yapıyor ve voleybol oynuyor. Ayrıca kendisine tahsis edilmiş bir bilgisayarı da bulunuyor'' açıklamasını yaptı. "Cezaevi yönetimi bilgisayar konusunun yansıtılmasını istemiyor " diyen başarılı spiker, "Mahkum eşitliği diye bir konu var, bu yüzden cezaevi yönetimi bunun duyulmasını istemiyor'' şeklinde konuştu.