Söylemezsem Olmaz - Mutlu Kaya’nın tedavi süreci hakkında üzen yorum

Ünlü beyin cerrahı Dr. İsmail Akdemir Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Mutlu Kaya’nın tedavi süreci hakkında bilgiler paylaştı…

'Sesi Çok Güzel' yarışması ile tanınan Mutlu Kaya Diyarbakır Ergani'deki evinde silahlı saldırıya uğramıştı. Silahla başından vurularak ağır yaralanan Mutlu, tedavisi için yoğun bakıma alınmıştı.

Ünlü beyin cerrahı Dr. İsmail Akdemir Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Mutlu Kaya'nın tedavi süreci hakkında bilgiler paylaştı…

İsmail Akdemir şöyle konuştu;

'MUTLU KAYA'NIN HAYATININ SON BULACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'


Böyle vakalarda beyne giren kurşun derin bölgelerde, beynin ortasına yakın yerlerde olursa ameliyatını yapmayız. Riskli olduğu için yoğun bakıma alırız. Bir hafta içinde tablosu belli olur. En iyi ihtimal uyanır. Vücudunun bir yerinde hasarla yaşayabilir. Ama uyandırılma ihtimali de çok zor; çünkü ağır bir yaralanma. Mutlu Kaya'nın hayatının son bulacağını düşünüyorum.

'İBRAHİM TATLISES'E GÖRE DAHA HASARLI BİR YARALANMA'


İbrahim Tatlıses'inkine göre Mutlu'nun ki daha derinde, daha hasarlı bir yaralanma.

Kalıcı hasar bırakmadan kurtulma ihtimali yüzde üç. Kurşun sağ tarafa geldiği için mutlaka bir hasar olacak. Yaşarsa yarım yamalak konuşacaktır. Sol bacağında yürürken problem olabilir. Ama dediğim gibi kurtulma ihtimali çok düşük. İbrahim Bey çarprazdan ateş edilmişti. Bu olay çok daha ciddi çünkü kurşun dik açıdan geliyor.