Söylemezsem Olmaz - Engin Esen: Hakkımdaki iddialar asılsız

Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının menajerliğini yapan Engin Esen’in kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ettiğini iddia etmişti. Engin Esen o iddialara Söylemezsem Olmaz'da açıklık getirdi.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının menajerliğini yapan Engin Esen'in kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ettiğini iddia etmişti. Engin Esen'den o iddialara açıklama geldi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına açıklamalar yapan Engin Esen şöyle konuştu:

İşte o açıklama!

8 yıldır Emrah bey'in menajerliğini yürütmekteyim. 18.05.2015 tarihli yayınınızda Tayfun Erdoğan'ın hakkımdaki tüm iddiaları asılsız ve tamamen hayal ürünüdür. Twitter üzerinden küfür ettiğim iddiası tamamen gerçek dışıdır. Kendisine hakaret içerikli bir tweet'im asla olmamıştır ve olamaz. Öncelikle menajerliğini yürüttüğüm kişiye ve özel hayatına saygımdan dolayı bu tür bir davranış içine girmem olası değildir. Ayrıca Tayfun Erdoğan'ın şahsi profili birkaç yıldır bu tür dialoglara mahal vermemek adına şahsi kendime ait profillerde tarafımdan engellidir. Son olarak bu konuda hakaret içerikli bir tweet olduğuna inanıyorsa, bunu magazin medyasına değil, mahkemelere başvurmasını şiddetle tavsiye ederim. Kendisi hakkında asılsız haberler yaptırdığım iddiası; Bu iddia da tamamen asılsız, gerçek dışı bir iddiadır. 20 yıllık menajerlik hayatımda asla bir başkası için kötü haber yaptırtmak teşebbüsünde bile bulunmamışımdır. Sadece ve sadece çalıştığım kişi ile yaptığımız projeler hakkında veya haklarının çiğnendiği noktada informatif bildirimlerim olmuştur. Bunun en yakın şahidi programınızda bulunan tek gazeteci Sinan Özedincik'tir. Hiçbir zaman şu kişi hakkında kötü haber yap diye bir telkinim olmamıştır. Ayrıca Sinan Özedincik gibi gazetecilerin buna müsaade edeceklerini de sanmıyorum. Ayrıca programınızın dünkü yayınında tartışılan yandaşlık konusunda bazı bilgileri sizlerle paylaşmak isterim. Sayın Sinan Özedincik ile sadece profesyonel ve belli mesafede bir iş ilişkimiz mevcuttur. Menajerliğini yürüttüğüm kişi hakkındaki tatsız bir haber dolayısıyla son 1 yıldır tüm ilişkilerimizde daha bir mesafe açılmış ve bu durum hala devam etmektedir. Bu bağlamda Emrah'çı ilan edilip “Emrah ağzıyla konuşuyor” söylemi çok ta doğru değildir. Ayrıca Sayın Lerzan Mutlu'nun menajerliğini yürüttüğüm kişi hakkındaki söylemleri gurur vericidir. Kendisi ile uzun yıllardır görüşmemize rağmen; tamamen kendisinin insiyatifi ile söylenmiş samimi sözleri için Lerzan hanıma teşekkürü bir borç bilirim. Bu yıl 33. sanat yılında bulunan Türkiye'nin sevilen bir sanatçısı olan Emrah hakkında tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklanan gerçekçiliği olmayan yorumlar yapılmaktadır. Emrah Erdoğan ve Tayfun Erdoğan arasındaki yaşananlar tamamen özel hayat kapsamındadır. En azından Emrah bey açısından bu durum böyledir. Emrah beyi tanıyan siz sektör arkadaşları “Emrah 33. yıllık sanat yaşamı boyunca özel hayatını gözler önüne sermekten hep kaçınmıştır ve kaçınmaya da devam edecektir”. Hayatı boyunca kimse ile polemiğe girmeyen, konu özel hayatı, ailesi olunca tamamen büyük duvarlar ören Emrah, sadece ve sadece ürettiği eserler ile anılmak arzusundadır ve ALLAH uzun ömürler versin ölene kadar da bu durum böyle olacaktır. İyi çalışmalar dilerim…