Emrah'ın oğlu Tayfun: 'Babanı görsek suratına tüküreceğiz' diyorlar

Emrah'ın sahip çıkmadığı iddia edilen Tayfun Erdoğan Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Emrah'ın sahip çıkmadığı iddia edilen Tayfun Erdoğan Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Tayfun Erdoğan'ın olay yaratacak açıklamalarından satır başları şöyle;

'SEN NASIL MASA SİLERSİN, EMRAH'IN OĞLUSUN'


Ben bilinmeyenleri söylemek istiyorum. Annem kötü kadın olarak lanse ediliyor ama bizim yaşadıklarımızı kimse bilmiyor. Annem hakkında çıkacak haberleri de biliyorum. Ben işe girdiğim zaman insanlar benim yüzüme gülüyor “Sen nasıl masa silersin,Emrah'ın oğlusun” diyorlar. İş yerine gidiyorum, insanlar benimle fotoğraf çekiliyorlar. Patron diyor ki “Sen çalışmaya mı fotoğraf çektirmeye mi geldin?”

'BÖYLE BİR CÜMLE KULLANILIR MI?'


Kimsenin hakkını yiyemem. Babam olmasa annemle kim bilir nerdeydim? Ama babam en zor anımda beni kullandı. Anneler bu kadar kutsalsa “Sen benim yanıma gel, annen ne yaparsa yapsın” gibi bir sözü nasıl söyledi? Annemi sevmiyor olabilirsin, anlarım, ama böyle bir cümle kullanılır mı?

'BABA – OĞUL İLİŞKİMİZ BİTTİ'

Beni kimse gaza getiremez. 24 yaşındayım. Emrah'ın oğlu kafede çalışıyor ayıp olmuyor, şarkı yapıyor ayıp oluyor. Benim kimseden bir beklenti yok. Ben babamı seviyorum ama baba - oğul ilişkimiz bitti. Annem suçlu gösteriliyor.

'SAYISIZ TEKLİF ALDIM'


Ben Emrah gibi yaşamak isteseydim; ilkokulda sayısız reklam teklifi aldım, dizilerden rol teklifi aldım, o zamanlar babamla birlikteydim, babamın gururunu ayaklar altına almamak için bana gelen bütün teklifleri reddettim. Ben öyle bir adam olsam; babamı çok güzel kullanır, parasını yer ve giderdim.

'BABANI GÖRSEK SURATINA TÜKÜRECEĞİZ'

Babam bana yapacağını yaptı. Beni reddetti. Bana bir ev aldı ve mirastan men etti. Babama dedim ki bana bu evi al, istersen kiracın olayım, üniversiteden sonra parasını ödeyeyim. “Olur mu öyle şey? Yanıma gel” dedi. Gittiğimde yanında avukatları vardı. O günün akşamı anneme mesaj attım “Anne babam beni notere götürdü” dedim. Annem “Bu işin sonu kötü olabilir, çık gel” dedi. Beni yolda gören insanlar “Babanı görsek suratına tüküreceğiz” diyorlar. Hayattaki tek amacım, annemi güzel yaşatmak ve ona bir gelin vermek.