Kibariye hüngür hüngür ağladı

"Anneler Günü" için özel olarak düzenlenen Kadınlar Matinesi için sahneye çıkan Kibariye hit şarkısı "Annem"i söylerken bir anda sahneye oturup dakikalarca ağladı

Kibariye hüngür hüngür ağladı
Ankara'da Antares Alışveriş Merkezi'nde 'Anneler Günü' için özel olarak düzenlenen Kadınlar Matinesi için sahneye çıkan Kibariye hit şarkısı 'Annem'i söylerken bir anda sahneye oturup dakikalarca ağladı.

HERKES HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Sanatçı kendisini dinlemeye gelen Ankaralı kadınları da gözyaşlarına boğdu. 'Anneler Günü' için özel olarak düzenlenen Kadınlar Matinesi programında arabesk müziğin güçlü sesi Kibariye sahne aldı. Yalnızca hanımların girebildiği konser büyük ilgi görürken Ankaralı hanımlar Kibariye şarkıları ile coştular. Hit olmuş ve albümlerinde yer alan şarkılarını seslendiren sanatçı şarkı aralarında da hanımlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

KENDİNİ TUTAMADI

Anneler günü nedeniyle sık sık hit şarkısı 'Annem'i istek yapan kadınları kırmayan sanatçı oldukça duygu yüklü bu şarkıyı söylemeye başlayınca duygularına da sahip olamadı. Şarkıyı yerde oturarak söylemek istedi. Ancak bir anda gözyaşlarına boğulan sanatçı şarkıyı yarıda bırakıp şaşkın bakışlar altında dakikalarca ağladı. Kendisine mendil getiren bir kadın hayranı tarafından teselli edilen sanatçı ağlayarak 'Kusura bakmayın bende bir insanım ağlamayı hiç sevmem ve gizli ağlarım. Ama burada ağlayıp rahatlamak istedim. En son sahnede kırk yıl önce ağlamıştım.' dedi. Kibariye daha sonra gözyaşlarını silip kendisini için Sezen Aksu'nun 'Ah İstanbul' adlı şarkısını söyledi.