Sinan Akçıl Hira için yazdığı şarkıyı Ebru Şallı'ya hediye etti

Söylemezsem Olmaz sunucularından Bircan İpek, Sinan Akçıl’ın, Demet Akalın’ın kızı Hira için yazdığı şarkıyı, sözlerini değiştirerek Ebru Şallı’ya hediye ettiğini söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan İpek, canlı yayında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Sinan Akçıl'ın, Demet Akalın'ın kızı Hira için yazdığı şarkıyı, sözlerini değiştirerek Ebru Şallı'ya hediye ettiğini söyleyen İpek, Akalın'ın Akçıl'ı arayıp 'Yazıklar olsun' diyerek veryansın ettiğini duyurdu…

Bircan İpek Söylemezsem Olmaz yayınında şöyle konuştu;

'GİTTİ HİRA'NIN ŞARKISI'

Bu anlattığım Demet Akalın'ın birebir açıklamasıdır. Demet Akalın'ın kızı Hira, Sinan Akçıl'a bayılıyormuş. Demet, Hira'nın videosunu Sinan'a yollamış ve Sinan videodan çok etkilendiğini söyleyerek Hira için bir şarkı yazmış. O şarkıyı da Demet Akalın'a göndermiş. Daha sonra uyanık Sinan şarkının iki sözünü değiştirerek 'Bu şarkıyı sana yazdım' demiş ve şarkıyı Ebru Şallı'ya hediye etmiş. Anlayacağınız gitti Hira'nın şarkısı. Demet de Sinan'ı aramış ve 'Yazıklar olsun' diyerek tepki göstermiş.