Psikolojik destek aldım

Bu Tarz Benim yarışmasında kazandığı ünle Türkiye'nin gündemine oturan Özlem Özden, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında yeni hayatına dair çok konuşulacak açıklamalar yaptı...

Psikolojik destek aldım
Özlem Özden şöyle konuştu;

'ONLAR EĞİTİMSİZ DEĞİL SAYGISIZDI'

Her şey çok güzel gidiyor. 'Bu Tarz Benim' bittiği için çok mutlu oldum. Çok zor bir tempoydu. O tempoyu herkes kaldıramazdı, zaten ben de zor kaldırdım. O dönem çok zayıfladım, psikolojik destek aldım. Yarışmanın bitmesi güzel oldu. En çok emek veren de bendim. Gerçekten ben yoruldum. Çünkü o yarışmada en çok beynini çalıştıran bendim. Normalde çok naif bir insanım. Ama 10 kişi gelip size saldırırsa, siz de kaplan olursunuz. Onlar eğitimsiz değil saygısızdı. Ben de onlara bir şekilde ders verdim. Yarışmadan sonra Tuğçe Ergişi ile samimi oldum.Tuğçe'nin eski halini de çok beğeniyordum, şimdi de çok güzel. Zaten ondaki vücut kimsede yok.

'TELEVİZYON DÜNYASINDA YER ALMAYI İSTİYORDUM'

Parayı tabi ki arzuluyordum. Kim 100 Bin TL'yi kim arzu etmez ki. Ama paradan çok televizyon dünyasında yer almayı istiyordum. Bir tesadüf eseri bu programa dahil olunca, bu şansı değerlendireyim dedim. Çünkü o yarışma bir piyangoydu.

'SIT-COM'DA ROL ALMAK İSTİYORUM, TALK SHOW'DA OLABİLİR'


Sabahat ile Melahat filminde, yarışmadan önce rol aldım. Gelecekte bir sit-com'da rol almak istiyorum. Eski Türk filmi tadında, absürd olmayan bir projede yer almak istiyorum. Talk Show da düşünebilirim. Biliyorsunuz ki konuşmayı çok seviyorum.