Hürrem'i 'Yıldırım' çarptı

Eylül ayında ekrana gelecek yeni dizi için Almanya ve Fransa’da bir araya gelen Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım, görüşmeleri İstanbul’a taşıdı. İkilinin yeniden görüntülenmesi kafaları karıştırdı.

Hürrem'i 'Yıldırım' çarptı
Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım, eylül ayında ekrana gelmesi planlanan yeni dizileri için sık sık buluşmaları kafaları iyice karıştırdı. Daha önce Almanya ve Cannes'da bir araya gelen iki partner, bu kez İstanbul gecelerinde görüntülendi. Asmalımescit'teki Soho isimli mekânda yemek yiyen ikilinin masasına ilerleyen saatlerde dizinin yapımcısı da dahil oldu.

Ozan Güven'le sarmaş dolaş görüntülenen ve aşk iddialarının asılsız çıkmasından sonra kalbini kime kaptıracağı merak konusu olan Uzerli, çıkışta fotoğraflarının çekilmemesi için görevlilerden yardım istedi. Bu konuda başarısız olan Uzerli, art arda patlayan flaşlarla yüzü asılırken Murat Yıldırım ise sakinliğini korudu.

Meryem'le film çekmemiz normal


Ozan Güven, arkadaşlarıyla birlikte Asmalımescit'teydi. Meryem Uzerli'nin İstanbul'a gelmesiyle soluğu yanında almasını soran gazetecilere çatan oyuncu, 'Ne var bunda, film çevireceğiz gayet normal bir durum' derken aşk sorularına ise “Bu konuları siz belirliyorsunuz, sizinle ayaküstü daha ne kadar konuşacağım' açıklamasını yaptı.