İdo Tatlıses: Cumhurbaşkanımıza hayranım

Sabah gazetesine konuşan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu beni çok etkiliyor. Kendisine hayranım" dedi.

İdo Tatlıses: Cumhurbaşkanımıza hayranım
Müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan İdo Tatlıses, dokuz ay içinde üçüncü maxi single'ını çıkarttı. 'Kaç Kere' adını verdiği son albümüyle kendisine karşı oluşan önyargıyı yıktığını belirten İdo, yeni bir hayran kitlesi kazandığına inanıyor. Tatlıses soyadını taşımanın sorumluluğunu hissettiğini ve bunun kız arkadaşlarıyla ilşkilerini bile etkilediğini anlatan genç şarkıcı, babası İbrahim Tatlıses'in milletvekili adayı olamamasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Müziğe atılmadan önce kendisinin Ak Parti Gençlik Kolları'nda olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlık duyduğunu belirten İdo, albümünü ve özel hayatını anlattı...

BABAMIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Babanız milletvekili adayı olamadı, üzüldünüz mü?

Aday olmadığı için üzülmedim. Kendisinin de üzüldüğünü sanmıyorum.

Sağlık durumu el vermediği için aday olamadı deniyor. Var mı öyle ciddi bir durum?
Aday olarak gösterilmemesinin sağlık durumuyla alakası yok. İlla ki bir bildikleri vardır. Belki tempodan dolayı yormak istemediler. Ama babam çok iyi. Allah'a şükür her şey çok iyi gidiyor. Biraz daha kalıp dönecek.

Babanızın milletvekili olmasını ister miydiniz?

Onun kendi görüşü, kendi kararı. Ama eğer aday olsaydı Urfa'da çok büyük oy alırdı.

Sizin siyasetle aranız nasıl?

Siyaset derin bir konu. Ben de çocukluğumdan beri siyasetle yakından ilgileniyorum. Babam zamanında başka parti adayıyken ben Ak Parti için çıldırıyordum. Gençlik Kolları'ndaydım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu beni çok etkiliyor. Kendisine hayranım. Karizması ve dünyayı etkileyen tavrıyla kendisinden etkilenmemek mümkün değil. Siyaseti onun sayesinde çok sevdim.