Söylemezsem Olmaz - Sibel Can: İbrahim Tatlıses'in ilk konuğu ben olacağım

Ünlü şarkıcı Sibel Can, "Yıllardır en çok İbo Show’a çıktım, İbo Show yine olacak inşallah ve ilk konuğu ben olacağım" dedi.

Söylemezsem Olmaz - Sibel Can: İbrahim Tatlıses'in ilk konuğu ben olacağım
Ünlü şarkıcı Sibel Can Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni albümü için Müslüm Gürses'in'Hangimiz Sevmedik' şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı, Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses hakkında konuştu…

Sibel Can'ın açıklamaları şöyle;

“MÜSLÜM GÜRSES'İN FANATİK HAYRANIYDIM”

Müslüm Gürses'in fanatik hayranıydım. Halen daha da öyle.'Hangimiz Sevmedik' benim için özel bir şarkı. Hatırası var. O yüzden de söylemek istedim.

“İBO SHOW'UN İLK KONUĞU BEN OLACAĞIM”


İbrahim Tatlıses müthiş besteler yapıyor. Duygular almış başını gitmiş. Kendisini ziyaret ettiğimde de hastane odasında şarkılar söyledik, eski günleri yad ettik. Yıllardır en çok İbo Show'a çıktım, İbo Show yine olacak inşallah ve ilk konuğu ben olacağım.Bir sürprizim bir bombam daha var ama şu an söyleyemem. 1 ay sonra onu da duyacaksınız.

“SİBEL CAN BURHAN BAYAR'DAN BESTE ALDI”

Sibel Can'ın açıklamalarından sonra programa konuk olan Gökhan Güney ise, Sibel Can'ın sürprizinin Burhan Bayar'dan aldığı bir beste olduğunu iddia etti. Güney iddiasını “Sibel Burhan Bayar'dan bir beste aldı, bomba dediği sürpriz dediği o” sözleriyle dile getirdi.