Söylemezsem Olmaz - Gökhan Güney'den şaşırtan açıklamalar

Sevilen sanatçı Gökhan Güney konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Sevilen sanatçı Gökhan Güney konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Güney, canlı yayında anlattığı Bülent Ersoy anısıyla izleyenleri şaşırttı…

Gökhan Güney'in açıklamaları şöyle;

“BÜLENT ERSOY İÇİN KOVA GETİRDİLER”

Bir konser esnasında sahnede yuhlamışlar Bülent'i, o da inmiş sahneden. Küfürleşmeler, tartışmalar olmuş. Biz de Bülent'i bir odaya kilitledik. Odada tuvalet yok, Bülent “Tuvalete gitmem lazım dedi. “İmkanı yok” dediler, “Tuvalete çıkarsan seni koruyamayız.”
Bir kova getirdiler Bülent için ve herkes arkasını döndü.

“İBO BİZ KARDEŞİZ, SIKMA CANINI”


Oğlum vefat ettiğinde birçok isim aradı. İbrahim Tatlıses'in arayıp aramadığını sordular. “Vallahi aramadı” dedim. Meğer Twitter'da yazmış, zaten kendi sorunlarıyla uğraşıyor.
Aramaması da normal. Basında çıkınca bana bozulmuş. ”İbo biz kardeşiz, sıkma canını” dedim.

”FATİH ÜREK'İ TANIYORSAN BENİ TANIMAMAN NORMAL”


Albüm çalışmalarına üç yıl önce başladık, hala başladığımız yerde duruyor.
Neden çıkartalım ki diyoruz ve bir cevap bulamıyoruz. Basınla hiçbir zaman çok yakın olmadım, yalnızca ürettiklerimle bir yere geldim. Geçtiğimiz günlerde tanımadığım bir adam ile aynı masada oturuyorduk. Adam beni tanımadığını söyledi. Filmlerimden ve albümlerimden bahsettim, bilmediğini söyledi. “Peki Fatih Ürek'i tanıyor musun abi?” dedim.“Tanımaz mıyım?” dedi.“Tanırsın tabi” dedim, beni tanımaman normal.Fatih'i piyasa popüleri olduğu için söylüyorum. Fatih hangi filmi, hangi şarkıyı yaptı şu zaman kadar. Ama önemli olan bu değil, o an Fatih aklıma geldi diye onu söyledim.

“HOLLANDA'DA TORUNLARIM VAR”

Vefat eden oğlum kanser olduğu dönemde Hollanda'ya çocuklarını görmeye gitmek istedi ama izin vermedik. Eski eşi de çocukları Türkiye'ye getirmedi. Hollanda'da torunlarım var neticede, annesi bakıyor tabi ama ben onların dedesiyim bir yerde. Oğlumun ikinci eşi sinirli.
”Çocukları keserim” gibi bir laf etmiş. Oğlumun ilk eşi de bu yüzden korkuyor.
Oğlum çocuklarını görmeden vefat etti. İçinde hasretle gitti çocuk.
Üç yıl kadar olmuştu görmeyeli. Oğlumun fotoğraflarına bakamıyorum. Bakınca dayanamıyorum.