Aylin Coşkun'u kim oyuna getirdi?

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Aylin Coşkun, nasıl dolandırıldığını anlattı.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Aylin Coşkun nasıl dolandırıldığını anlattı.

Şarkıcı Aylin Coşkun “Avcılar'da yaşıyordum, inşaattan bir ev aldık ancak bir türlü inşaat bitmedi, meğer dolandırıcılarmış, Allah'tan basın yönüm var da parayı geri aldım” dedi.

Coşkun, "1997 yılında güzellik yarışmasında derece yapmıştım ve İzmir'den İstanbul'a bir proje için anlaşma yapmaya gitmiştim. Gazeteciler 'Hazır projeniz çıkacakken lüx bir arabayla poz verin ve Aylin Coşkun araba almayı düşünüyor' diye haber yapalım dediler.

Aşağı indik ben poz verirken arabada birisinin olduğunu farkettim saklanıyordu ve bana 'ben çıkmıyorum sen poz ver' dedi. Daha sonra beni havaalanına bıraktılar, o arabanın içindeki adam yani firma sahibi benim valizlerimi taşıdı. İzmir'e dönünce gazetelerde çıkan haberlere inanamadım. “Sevgilimmiş bana araba almış, hatta dereceye girdiğim güzellik yarışmasında bütün jüriye para yedirip beni birinci yapmış” şeklinde haberler çıktı. Resmen oyuna getirildim. Sonradan anladım ki gazetecilerden birisine 1 yıllık benzin vermek karşılığında bu haber yapılmış. Malum iş adamı da hala ortalıklarda geziyor. Bana yazık oldu. dedi.