Söylemezsem Olmaz - Elif Karlı'dan eşiyle ilgili şaşırtan açıklamalar

Ünlü şarkıcı Elif Karlı Söylemezsem Olmaz programında, 23 yıldır evli olduğu eşi Cengiz Karlı hakkında şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Elif Karlı konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Yeni çıkacak albümünü evindeki tadilat işleri sebebiyle ertelediğini söyleyen Karlı, 23 yıldır evli olduğu eşi Cengiz Karlı hakkında şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

Ünlü şarkıcı şöyle konuştu;

“EŞİMLE BİRLİKTE BÜYÜDÜK”

Albüm yapıyordum. Normalde şu zamanlarda çıkartmayı düşünüyordum. Ama evdeki tadilat işleri araya girdi. Şimdi de çıkartabilirim Eylül'de de; henüz belli değil. Ben çok kıskanç bir kadınım. Eşimden şüphelendiğim zamanlar da oldu. Aldatıldığıma dair şüphelerim vardı. Bir kez de olmadı bu
üç – dört kez oldu. Biz eşimle 23 senedir birlikteyiz, hatta birlikte büyüdük diyebilirim.

“4 GÜVENLİĞİ AL AŞAĞI ETTİM”


Herkesin tanıdığı bir isim de olabilirdim ama ben eşimi ve çocuklarımı tercih ettim. Bir gün evde kart oynuyordum, bir anda dışarı çıktım ve eşimin olduğu gece kulübüne gittim. Arabamı geldiğini görmesinler diye uzak bir yere park ettim. Kapıda duran 4 güvenliği bir şekilde al aşağı ettim. Eşim 5 dakika önce evde olduğumu bildiği için çok şaşırdı. Bir keresinde de gece kulübündeki bir kadın “Alo” deyip dışarı çıktı, aynı anda eşim de telefonla konuşmaya başladı. Hiç unutmuyorum Rober Hatemo sahnedeydi. Eşimle kadın birlikte dışarı çıktılar sandım ama gerçek öyle değilmiş. Ayağa kalktığımda masa devrildi ve eşim bana dönüp “Çok ayıp ediyorsun” dedi.