Ali Eyüboğlu Şahan Gökbakar'a ateş püskürdü

Deneyimli gazeteci Ali Eyüboğlu konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında Şahan Gökbakar’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar Instagram hesabından, magazin basınını ve magazin muhabirlerini hedef alan açıklamalar yapmıştı. Deneyimli gazeteci Ali Eyüboğlu konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında Gökbakar'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Eyüboğlu şöyle konuştu;

Şahan Gökbakar magazin çukuru açıklamasını yapıyorsa delikanlı gibi isim verecek. Gökbakar, benim gözümde özgül ağırlığı olmayan bir adam, ne kadar izlenirse izlensin hep de öyle kalacak. Balta Limanı'nda komşuları haksız işgal ve kaçak yapıdan kendisini cumhurbaşkanı ve başbakana şikayet etti.

“AĞZI ÇOK BOZUK”

Şahan Gökbakar kadar ağzı bozuk bir adam görmedim. Karşısında hanım olsa bile aynı şekilde konuşuyor. Komşuları onun yüzünden gökyüzü göremiyor. Bütün magazincileri aynı kefeye koyup bunları söyleyemez.

“KAÇAK YAPIDAN ŞİKAYET ETTİLER”

Şahan Gökbakar magazin çukuru açıklamasını yapıyorsa delikanlı gibi isim verecek. Gökbakar, benim gözümde özgül ağırlığı olmayan bir adam. Ne kadar izlenirse izlensin hep de öyle kalacak. Balta Limanı'nda komşuları haksız işgal ve kaçak yapıdan kendisini Cumhurbaşkanı ve Başbakana şikayet etti.