Tuğba Özay olayının perde arkasında neler yaşandı?

Manken Tuğba Özay’ın Antalya’da servis şoförü Halil Kızılyer’i darp ettiği iddia edilmişti.

Manken Tuğba Özay'ın Antalya'da servis şoförü Halil Kızılyer'i darp ettiği iddia edilmişti.

Halil Kızılyer Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaşadıklarını anlattı. Halil Kızılyer'in ardından programa telefonla katılan Tuğba Özay hakkındaki iddiaları reddederken, programa katılan görgü tanığı Mazhar Sarıkaya ise Tuğba Özay'ı yalancılıkla suçladı…

Darp edildiğini iddia eden Halil Kızılyer'in açıklamaları şöyle;

“GÖRÜNTÜ ALAN ADAMI DA DARP ETTİLER”

Antalya Havalimanı müşteri servisinin şoförlüğünü yapıyorum. Tuğba Özay o gün Manavgat'a gideceğini söyledi. Bagajlarını aldım. Bagajlarını ön tarafa koymak istediğini söyleyince “Hanımefendi bir tek sizin bagajınız yok” dedim, Şikayeti varsa ofise bildirmesini söyledim. “Burada bir tek sizin bagajınız yok” dememe çok sinirlendi. “Bana ismini ver ismini!” dedi. Agresifleştiğini görünce yanından uzaklaştım. Arkamdan gelip boğazıma sarıldı. Boğazıma sarılınca başka bir beyefendi Tuğba Özay'ı tuttu. Başka biri de o anları kamerayla çekiyordu; çekildiklerini fark edince o kişinin arkasından koştular. Beyefendiyi yakalayıp saç saça baş başa birbirlerine girdiler. Kamerayla görüntü alan adamı da darp ettiler. Tuğba Özay müdürümün yanında beni göstererek “Bu adam burada çalışmayacak” dedi. Ben de darp raporumu alarak kendisi hakkında şikayette bulundum. Karşılık verseydim her şey aleyhime dönecekti. İşten uzaklaştım. Üzrimde bir baskı var.. Şu anda boştayım. Bizim de hatalarımız olabilir tabi ama hiç kimsenin kimseyi darp etme hakkı yok.


Tuğba Özay'ın açıklamaları şöyle;

“TAHRİK VE SAYGISIZLIK VAR”

Benim duygusal bir insan olduğumu, halktan biri olduğumu, herkesi kucakladığımı biliyorsunuz. İster 3 ister 103 yaşında olsun, hiç kimseye durup dururken hadsizlik yapmam. Ben öyle bir kültürden ve birikimden geliyorum ki; beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir. Herkes benim kadar dürüst, delikanlı ve yürekli olsun. Kimse Tuğba Özay ismi üzerinden prim yapmaya çalışmasın. O emekçiyse biz de emekçiyiz. Bana “Senden başka yolcu da var” dedi. Ben psikoloji okudum. Kimse bana üslup öğretmesin. Valizlerimi içeri almayı teklif ettim. “İçeri alamazsın” dedi, elini kolunu oynatarak.Taksiye binmek istediğimizde “Valizlerini kendin al” dedi. Bu arkadaşın iç sıkıntıları var sanırım. Hiç kimseye “Bu çocuk işten çıkarılsın” diye talimat vermedim. Kurum yetkilileri geldiğinde de arkadaş agresif hareketlerine devam etti. Omzundan tutup “Kardeşim bir sıkıntın mı var?” dedim. Şirketin yetkilisi bayan “Bu arkadaş geçmişte de böyle olaylar yaptı, biz gereğini yapacağız” dedi. O şikayetçi olunca ben de şikayetçi oldum, arkadaşlarım da şikayetçi oldu. Çünkü orada bize karşı bir tahrik ve saygısızlık var. Olaylar yaşandığında bir adam kameraya alıyordu. Pardon da ne hakkıdır beni videoya çekmek? Benim orada neye maruz kaldığımı bilmeden, ses kaydı olmadan nasıl görüntü çekebilir?

Görgü tanığı Mazhar Sarıkaya'nın açıklamaları şöyle;

“ŞEREFİM ÜSTÜNE YEMİN EDİYORUM”

Benim mesleğim futbolcu menajerliği. Olaylar yaşanırken yanımda menajerliğini yaptığım futbolcular da vardı. Tuğba Özay'ın anlattıkları yanlış. Çocuk hiçbir şey söylemedi; Tuğba Özay çocuğa ters düz konuşmaya başlayıp boğazını sıktı ve “Ben ünlüyüm” dedi.
Öyle çirkin davranıyordu ki çocuğa. Anlattıklarının hepsi yalan. Bir insan ünlü diye halka kötü davranmak zorunda mı?O çocuk haklı, isterlerse mahkemelerine de giderim.
Şerefim üstüne yemin ediyorum ki çocuk Tuğba Özay'a hiçbir şey söylemedi.