Seher Dilovan yönetmen olacak

Ünlü türkücü Seher Dilovan, “Kısa film çekmek istiyorum, yönetmen olacağım” açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Yeni albümünü piyasaya çıkaran Seher Dilovan bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu.

Biri 14 biri 9 yaşında 2 çocuğu olan ve türkücülüğü de elinden bırakmayan Dilovan, gelecek günlerde Sultanbeyli Kültür Merkezinde konser vereceğini açıklarken, “Kısa film çekmek istiyorum, yönetmen olacağım” açıklamasıyla da herkesi şaşkına çevirdi.

Seher Dilovan, "Türk Halk Müziği hakkında, Anadolu'ya bakarsak devam ediyor ancak ekranlarda göremiyoruz yansımıyor, gazinoların bitmesiyle de halk müziği azalıyor. Aslına bakarsanız Türk insanı bir halk müziği ezgisi duyunca gözleri dolar, bizim vatandaşımızın bu müziği duymaya çok ihtiyacı var. Trt Müzik bu konuda çok güzel bir örnektir benim temennim büyük kanallarında 1 tane bile olsa “Türk Halk Müziği” programı olmasıdır" yorumlarında bulundu.

Ayrıca Seher Dilovan İsviçre Cenevre'de restoran işlettiğini ancak şu sıralar Brezilyalı eski bir futbolcuya kiraya verdiği, tavuk ve pizza üzerine bir restoranı olduğunu söyledi.

Geçmiş yıllarda yaşanan ve unutamadığı bir anısını paylaşan türkücü, "Almanya'ya yıllar önce Şener Şen, Rober Hatemo, Nadide Sultan ve Emel Sayın'la birlikte gittik. 1996 yılındaydı sanırım o günleri hiç unutamam" dedi.

Son günlerde sıkça dikkat çeken Müzik Yorumcuları Birliği “Müyorbir” çatışması hakkında Dilovan, "Bu hale gelmemeliydi, müzik adına bir dernek kurduk, para sebebiyle herkes birbirine düşman oldu, çok üzgünüm" yorumlarında bulundu.