Ajda Pekkan'ın arkadaşı yeniden açıkladı

Ajda Pekkan yakın arkadaşını kapıdan içeri almadığı haberi Söylemezsem Olmaz ekibini de harekete geçirdi. Ve Leman Sayan Söylemezsem Olmaz stüdyosuna telefonla bağlandı.

Son günlerde magazin dünyasında konuşulan Ajda Pekkan'ın ortaokul yıllarında okuduğu sınıftan yakın arkadaşı olan Leman Sayan’ın yıllar sonra Ajda'nın karşısına büyük bir sürprizle çıkması ancak Ajda Pekkan yakın arkadaşını kapıdan içeri almadığı haberi Söylemezsem Olmaz ekibini de harekete geçirdi. Ve Leman Sayan Söylemezsem Olmaz stüdyosuna telefonla bağlandı.

“Ajda Pekkan’ın ortaokuldan sınıf arkadaşıydık annem de okulda müdürdü, annemin odasında oyun oynardık Ajda Pekkan resime meraklıydı. Karakalem bir çizimi vardı bende hala saklarım. Muhabir arkadaşlara ulaştım birlikte Ajda Pekkan’ın konser vereceği yere gittik. Muhabirler içeri girdiler, sonra çıkıp Ajda Hanım sizi kabul etmedi dediler. Bende evime döndüm” Ertesi sabah “Ajda Pekkan arkadaşını kapıdan kovdu” haberleri görünce şoke oldum, benim karakterim de böyle bir şeyi kaldırmaz Ajda da asla böyle bir şey yapmaz. Ajda Pekkan’ın o yıllarda çizdiği karakalem çalışmasını da götürmüştüm imzalaması için, o geri gelmedi sanıyorum şu anda resim Ajda hanımda. 30-40 yıldır görüşmedik daha önce 70li yıllarda görüşmüştük, Ajda öyle bir insan değil arkadaş canlısı sevecen çok merhametlidir beni hatırlamamış olabilir ancak resmin bana imzalanıp geri geleceğine inanıyorum, benim için manevi değeri çok büyük dedi.