Her Şey Dahil - Safiye Soyman'dan Faik Öztürk'le ilgili şaşırtan açıklamalar

Her Şey Dahil programına konuk olan ünlü sanatçı Safiye Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk'e kur yapan kadınları anlattı.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programının bugünkü konukları ünlü sanatçı Safiye Soyman ile Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'di.

Mehmet Coşkundeniz'in ilişkileri mahveden hataları anlatığı programda, hiç kıskanç olmadığını söyleyen Safiye Soyman'dan şaşırtan itiraflar geldi.

Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk'e kadınların nasıl kur yaptığını anlattı:

'Biz bir yere gidiyoruz, hanımlar cep telefonlarını yazıyor, göz işraeti yapıyorlar 'tuvalete gidiyorum sen de gel' anlamında. Faik bana hemen söyler. Bir gün yine bir yerdeyiz, gece kulübüne gitmiştik arkadaşlarımızla. O dostumuz çok bilinen bir adam, eşi de yanında, hem ona işaret ediyor hem Faik'e işaret ediyor tuvalete doğru. Ben bunları yaşadım. Bir gün Faik'in gerçekten tuvaleti geldi gitti. Baktım iki kadın arkasından koşuyor. Ben de usulca arkasından gittim. Kadın telefon numarasını Faik'in tam arkasına yerleştirirken elinden yakaladım. 'Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Sen beni görmüyor musun? Çok ayıp, hiç yakıştıramadım. Defol git avını başka yerlerden ara, benden değil' dedim.' BEYAZ GAZETE