Hakan Akkaya estetik yaptırmış

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan ünlü modacı Hakan Akkaya, estetik yaptırdığını itiraf etti.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı ünlü modacı Hakan Akkaya'yı ağırladı.

Samimi açıklamalar yapan Akkaya” Türkiye'de kumaş tasarımcısı yok Anadolu'yu gezmeye karar verdik ve her yere gittik orada bulduğumuz kumaşları Fashion Week'de kullanmaya başladık, aynı zamanda orada yeni modeller tanıdık. Erkek model çok var kız model yok. Nedense kızlar biraz çirkinleşmeye başladı, çok fazla makyaj yapıyorlar. Model olmaktan çekindiklerini sanmıyorum, aileleri izin vermiyor diye bir şey kimseyi meslek grubuna göre sınıflandırmamak lazım, model olmak kötü bir şey değil' ifadelerini kullandı.

İşte Akkaya'nın canlı yayındaki o açıklamaları:

'Pazartesi yeni projem başladı hem şarkı hem moda Bugün Yıldız Benim Songül Karlı, Mert Erken var. Özge Ulusoy da sunuyor. Ev hanımları hem şarkı söylüyor hem stillerin konuşturuyor. Çok başvuru var.

Televizyonlara veda mı ediyor?

Televizyon benim modaevimi etkilemediği sürece hayatımda olacak. Şuanda sınırdayız. ”dedi.

Ünlü olmak beni iyi manada değiştirdi. Daha önce ukalaydım, herkesle aynı masaya oturmazdım, herkesle konuşmazdım ama şimdi “herkes dediğim” insanlardan olmaya başladım.

Eskiden başkaları için çalışıyordum ama şimdi benim kendi işletmem var 33 yaşındayım Ordu' da kalıp babamın işi olan otelciliğe devam edebilirdim ancak böyle olmasını istedim. Öğrenmeye kapalı değilim pişmanlıklarım var tabi ki. Bir mimarlık ofisiyle çalışıyorum ve de bir tekstil şirketiyle yani doğru sanayi tarafıyla çalışıyorum. Hedefimiz 1 yıl içinde 20 mağaza açmak. İlk mağazayı bir AVM'de açıyoruz Nişantaşı'nda değil Bakırköy ya da Bağdat Caddesi'nde olabilir. Herkes benim tasarımlarını giyebilir. Yaz koleksiyonum görücüye çıktı benim elbiselerim sezonsuzdur, tercih edilme sebeplerinden biri de budur.

İVANA SERT EN İYİ DOSTLARIMDAN BİRİDİR

Nur Yerlitaş'la aram iyi, İvana'yla da aram iyi önemli dostlarımdan biridir. Önce insanların kişiliğine sonra da bana olan davranışlarına bakarım geri kalanı çok da umursamam. Ivana Sert ve Çağla Şikel'in hiç dedikodu yaptığını duymadım.

Özge Ulusoy'un da öyle. Ayrıca Stil sahibi oyuncular içinde Hande Ataizi var.

CEMİL İPEKÇİ'Yİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİLİM

Cemil İpekçi'yle barıştık. Kendisi bu ülkede benim mesleğimdeki ilklerdendir mesleğime saygı duyduğum için onun mesleğine saygı duyuyorum ancak sevmek zorunda mıyım? hayır.'

ESTETİK YAPTIRMIŞ!

Akkaya, stüdyoda yöneltilen “Hiç estetik yaptırdın mı” sorusuna 'Evet, göz altı torbalarımı aldırdım' diyerek herkesi şoke etti. Ünlü modacı “Hiç aldatıldınız mı” sorusunu “Heralde aldatılmışımdır, ama bende birini aldattım” diyerek yanıtladı.