Söylemezsem Olmaz - Kahtalı Miçe'den Ferman Toprak'a büyük şok

Dün yeni albümünü piyasaya çıkaran Ferman Toprak bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu.

Dün yeni albümünü piyasaya çıkaran Ferman Toprak bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu.

Ferman Toprak nişanlısının yazdığı “Söylesene Sevgilim” şarkısına beste yaptığını ve albümünde yer aldığını söylerken kısmet olursa 2015 yılının sonuna kalmadan evleneceğinin müjdesini verdi. Aynı zamanda şarkıcı Baba olmak istediğini çocuk özlemi çektiğini söyledi.

Kurumsal çalışıyorum

“Haftanın 5 günü Mecidiyeköy' de sahne alıyorum 21 yıldır sahne hayatım var fabrika gibi herkesi toplarsan yaklaşık 270 kişi ekmek yiyor. Kurumsal çalışıyorum barmeninden kapı güvenliğine aşçısına kadar gittiğim yere ekibimle gidiyorum. 18 yıldır yanımda olan şefim 15 yıldır yanımda olan garsonum var.” dedi.

Ferman Toprak'tan İbrahim Tatlıses şarkıları geliyor

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak “Repertuarıma yeni İbrahim Tatlıses şarkıları koyacağım Bu arada İdo Tatlıses inanılmaz başarılı, şaşırttı bizi kardeşimize başarılar dilerim” dedi.

Şarkıcıya büyük şok

Söylemezsem Olmaz programında “Tavukları Pişirmişem” şarkısını seslendiren Ferman Toprak büyük bir şok yaşadı. Kahtalı Miçe'nin canlı yayına telefonla bağlanarak “şarkının bestecisi olduğunu ve telif hakkını alamadığını” söylemesiyle Ferman Toprak neye uğradığını şaşırdı. Telefondaki kişinin Kahtalı Miçe olduğunu ve kendisine şaka yapıldığını anlamayan Ferman Toprak zor anlar yaşadı. Dakikalar sonra şarkıcı gerçeği öğrenince tüm stüdyo kahkahaya boğuldu.