Nilgün Belgün: Aldatıldığımda duyduğum acıyı hiç unutmuyorum

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, hayatında çok şey yaşadığını ancak aldatıldığında duyduğu acıyı hiç unutamadığını söyledi.

Nilgün Belgün: Aldatıldığımda duyduğum acıyı hiç unutmuyorum
Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, hayatında çok şey yaşadığını ancak aldatıldığında duyduğu acıyı hiç unutamadığını söyledi.

Hülya Avşar'ın programına katılan ünlü oyuncu Nilgün Belgün, özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

4 kez evlenip boşanan Nilgün Belgün, Hülya Avşar'ın, 'İlişkin bittiğinde kısa bir süre başka bir erkek arkadaş buluyorsun' sözleri üzerine 'Hayat devam ediyor. Ölünün arkasından bile ölünmüyor. Karşıma çıkan insanlar olur olmaz insanlar değildir. Çok seçiciyimdir. Karşıma çıkan herkesi kabul etmem. Her dakika evlilik teklifi, aşk ilanı alıyorum' dedi.

'KADIN DIŞARIDA HEYECAN ARAMAZ'

'Hiç bir kadın 'ben sıkıldım bu evliliği bitirmek istiyorum' demez' diyen Belgün, 'Erkek çok eşli olduğu için hep dışarıda bir heyecan arar. Kadın genelde dışarıda heyecan aramaz. Kadın eğer mutluysa, kocasını seviyorsa hiç bir kadın durup dururken gitmez. Bir kadın gidiyorsa mutlaka bir sebebi vardır; aldatılmıştır. Bugüne kadar çok şey yaşadım ama aldatıldığımda duyduğum acıyı hiç unutmuyorum' diye konuştu. Belgün şöyle devam etti:

'Ben çok aşıktım, kocamı çok seviyordum. Aldatılmak insana çok ağır geliyor. Bir başkasını sana tercih ediyor. Onun için o kadar yaptığın şeyler var, o kadar verdiğin emekler var, o kadar güzel geçirdiğin zamanlar var. Yani bunu bir kalemde nasıl siliyor.

Mesela ayrıldığım gün kocam telefon etti bana 'Çok üzülüyorum' dedi. 'Niye üzülüyorsun? Sen yaptın' dedim. 'Seni üzdüğüm için üzülüyorum' dedi. Çok enteresan. Üç ay sonra o kadınla ilişkisi bitmiş. O kadın demişti; 'Nilgün niye ayrıldı, ben onunla eğleniyordum.' Bu beni çok acıtmıştı. Koca bir evlilik gitti.' BEYAZ GAZETE