Nevra Serezli müjdeyi verdi

Türk sinemasının doğayen isimlerinden Nevra Serezli, Söylemezsem Olmaz'a konuk oldu.

Geçtiğimiz gün Türk Sinemasının 100. Yıl gecesine katılan Nevra Serezli bu sabah da Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Usta oyuncu “Henüz onur ödülü almadım komedi ödülü aldım keşke daha çok drama oynasaydım. Çok ağır iki kişilik Cemal Hünal'la piyes oynadım, kanser hastasını canlandırdım ancak beni yine komediye layık gördüler. O akşam ödül töreninde ben orada oturuyordum her gelen önümden geçip “merhaba Nevra ablacım nasılsın iyi misin” diyince Ben de çok mutlu oldum dedi.

En son Kocan Kadar Konuş sinema filmini çektik. Ezgi Mola'yı çok beğendim çok iyi bir komedyen geliyor, Ezgi müthiş bir yetenek çok saygılı çok işini seviyor. Ben orada anneanne Peyker hanımı oynuyorum saçı başı kendi anneannemden esinlendim, her anneanne gibi oynadım yorumlarında bulundu.

Bu arada Nevra Serezli Kocan Kadar Konuş filminin ikincisinin geleceğinin de müjdesini verdi.

Şimdiki filmler eski filmler gibi değil bizim hayatımız Türk sinemasıyla geçti, eski filmlerimi bulamıyorum bile. Google'dan bile önceyim diyen ve şimdilerde Gönül İşleri dizisinde boy gösteren Nevra Serezli “Çok güzel gidiyor Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç'le oynamışlığım var ancak Sinem Kobal'la ilk kez tanıştım, çok sevdim çok cici bir kız” Hiç zannetmiyorum Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte olduklarını dedi.