Tayfun Duygulu'dan samimi açıklamalar

90’ların yıldız şarkıcısı Tayfun Duygulu, kadın şarkıcılarIN erkek şarkıcılardan daha ön planda olduğunu söyledi.

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programına 90'ların yıldız şarkıcısı Tayfun Duygulu konuk oldu.

"Stüdyo çalışmalarına devam ediyorum. Yeni albüm yakında. Bir televizyon programıyla alakalı çalışmalarım var. Çok güzel parçalar var, yaz şarkıları” diyen Tayfun Duygulu Kayahan'ın sağlık durumunun kötü olduğunu öğrenince “Kayahan Bey eski kayınpederimdir. Albüm çıkartırken halen fikrini alırım. Hatta Kayahan Bey ile hep aynı şeyi konuşurduk. Yenilir yutulur şarkılar derdi yaz şarkıları için” dedi.

Tayfun Duygulu şunları söyledi:

"İlk albümüm 2000 senesindeydi, Büyük bir şirketle çalışıyordum. 2005'te bir başka şirketle çalıştım. 2010'da kendi şirketimle albüm yaptım sıra 2015'te. Neden bilmiyorum ama hep 5 sene aralıklarla albüm oldu.

90'lar ilklerin yaşandığı bir dönemdi. 90'lardaki en büyük fark DJ'lerin olmasıydı. Dj'ler işin içine girince hızlı parça denilen bir şarkı çeşidi ortaya çıktı. Dj'lerinde müzisyen olarak kabul edildiği bir zamandayız. Bu çok acı Ben müzik hayatıma Yeni Türkü'de çalarak başladım. O zamandan beri müzik piyasasındayım ancak benim görüşüme göre kadın şarkıcılar erkek şarkıcılardan daha ön planda. çünkü kadınları görmek istiyoruz, göz güzelliği açısından herkes onları izlemek istiyor.

İki oğlum var. Çocuklar müziğe de çok meraklı. Büyük oğlum çok yakışıklı hep espri yaparım; Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip geliyor diye."

Tayfun Duygulu Kutsi, Funda Arar, Sıla'yı dinleyip sevdiğini söyledi.