Genç yıldızı Rihanna takip ediyor

Babam ve Oğlum dizisindeki küçük çocuk olarak akıllara kazınan Ege Tandoğan bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk oldu.

Bugüne kadar bir çok film ve dizi projesinde yer alan ancak Babam ve Oğlum dizisindeki küçük çocuk olarak akıllara kazınan Ege Tandoğan bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk oldu.

Şu sıralar 17 yaşında genç bir delikanlı olan Tandoğan şu açıklamaları yaptı:

'Bursa'da bir cast ajansa kayıtlıydım. Kınalı Kar dizisi Bursa'da çekiliyordu. Kınalı Kar dizisinde başladım zaten o sıralarda 5 yaşındaydım.

Babam ve Oğlum filminden bu yana10 yıl geçti. 2012'ye kadar Leyla ve Mecnun'a devam ediyordum. Bez Bebek vardı Oya Aydoğan'la 100 bölüm beraberdik. Şu sıralar bir şey yapmıyorum okul güzel gidiyor.Lise 3'e gidiyorum..Tercihim mühendislik olacak, elimde bir mesleğim olsun. En Son Ben de Özledim dizisinde konuk oyuncu oldum.

Rihanna benim twitterdaki takipçim hatta konuşmuşluğumuz da var. Eski bir arkadaşım Kanada'da yaşıyor. Bir gün bana Ege Rihanna'ya sölicem seni de takip etsin dedi. Sonra beni Rihanna beni takip etti. Gazetelere yansıdı ben de o gazetenin fotoğrafını çektim Rihanna'ya yolladım. Cevap olarak “Mükemmel” yazdı takip ettiğinde çok mutlu olmuştum.

Müziğe meraklı değilim Erdem Kınay'ı çok seviyorum Demet Akalın güzel Ebru Gündeş'i de çok severim diyen genç oyuncu Şubat dizisinde 7 bölüm Melisa Sözen'le oynadım en beğendiğim oyuncudur. Erkek oyunculardan Mert Fırat'ı beğenirim ancak idolüm Şener Şen.'