Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe'den samimi açıklamalar

Ferdi Tayfur’un şimdilerin şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur eşiyle birlikte bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu.

Ferdi Tayfur'un şimdilerin şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur eşiyle birlikte bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu.

Şarkıcılığa Ferdi Tayfur ve Ahmet Selçuk İlkan'ın genç çifte yol göstermesiyle adım atan çiftten Tuğçe Tayfur “Babamın bir şarkısını söylemek istiyordum tek başıma okumak yerine Huzurun Kalmadı şarkısına birlikte düet yaptık. Ve babamla birlikte bir klip çektik. Digital ortamda çok ilgi çekti albümümüz nazar değmesin" dedi. "Çıkalı bir ay oldu yavaş yavaş konser teklifleri de geliyor" diyen Tuğçe Tayfur, "Çağırılan yerlere gitmeye çalışıyoruz. Sosyal medyadan çok güzel mesajlar geliyor buluşmak istiyoruz diye mutlu oluyoruz" şeklinde konuştu.

Söylemezsem Olmaz stüdyosuna telefonla canlı bağlanan anne Necla Nazır “Çocuklara çok destek veriyorum bu yola her türlü eleştiriye açık olarak çıktılar, Ancak kötü eleştiri de almadılar. Tuğçe bestelerini bana dinletir. Ben de yol göstermeye çalışırım. İkisi birlikte dizilerde de oynayabilirler. Onlarla gurur duyuyorum" yorumlarında bulundu.