Onur Atilla ve Meltem Yılmazkaya yine Güldür Güldür'dü

Komedi oyuncuları Onur Atilla ve Meltem Yılmazkaya bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk oldu.

Komedi oyuncuları Onur Atilla ve Meltem Yılmazkaya bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk oldu.

İkili, 'Kendi kanalımızda 2 sezon 68 bölüme ulaştık. Ekip olarak iyi anlaşıyoruz. Her hafta 5 skeç oynuyoruz.Bizimde katkılarımız oluyor ancak işin en zoru yazarlarımızda' dedi.

Pakize Suda, 'Güldür Güldür programının formatına göre Ali Sunal'ın oyunculara müdahale etmesi oyuncuların performansını etkiler mi?' diye sorunca Meltem Yılmazkaya, konsantresinin bozulduğunu itiraf etti.

Ali Sunal'ın Güldür Güldür'de skeci yönlendirmesi sosyal medyada eleştirilmişti. Oyunculara bu soru yöneltilince Onur Atilla, 'Ali Sunal'ın görevi seyirciyle oyuncunun arasında bağ kurmak ve oyuncuyu sıcak diri tutmak' dedi.

İki komedyen, bu proje başladığında sıkıntılı bir dönem yaşadık. Böyle olacağını tahmin etmedik o zaman yayın saatimizde farklıydı diyen oyuncular, şuanda iyi reytingleri olduğunu ve bu hallerinden memnun olduklarını söylediler.

Nisan ayında Anadolu turnesine sonrasında 30 Nisan ve 17 Mayıs arası Avrupa Turnesine çıkacaklarını söyleyen Meltem Yılmazkaya ve Onur Atilla Anadolu ve Avrupa'yı karış karış gezerek hazırladıkları oyunu sergileyeceklerinin müjdesini verdiler.

Onur Atilla, 'Geçen gün bir çekim yapıldı. Bu işin bir belgeseli gibi bir çekim hazırladık. Bu skeçlerin nasıl yapıldığı hakkında herkes izleyip görsün istiyoruz. Ama henüz yayınlanıp yayınlanmayacağı belli değil.Ayrıca geçtiğimiz günlerde bir Japon çevirmen skeci çektik. Çekerken gülmekten oyunu durdurdum' dedi.

Meltem Yılmazkaya da bu işin bir oyuncu için çok büyük bir şans olduğunu düşündüğünü dizi sektörünün acımasız olduğunu ve dizilerde hep tek tip oyuncu olduğunu söyledi.

Söylemezsem Olmaz stüdyosunda sesinin de güzel olduğunu öğrenilen Meltem Yılmazkaya Bir Kızıl Gonca şarkısını seslendirirken üniversite son sınıftan beri Toplumsal Cinsiyet ve Avrupa'da kadın olmak adına bir proje hazırladığını ve proje kapsamında birçok kadına ulaştığını anlattı.