İsmail YK hiç evlenmeyecek

Şarkıcı İsmail YK, "Sevgilim yok evlenmedim, evlenmeyeceğim de. Tabi bu işin esprisi, uygun birisi olunca evleneceğim" dedi.

İsmail YK bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosunda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

İlk olarak özel hayatı sorulan İsmail YK, "Biz beş kardeşiz hep sahnedeydik sonra ben ayrıldım. Ailemle mutluyum. Sevgilim yok evlenmedim, evlenmeyeceğim de. Tabi bu işin esprisi, uygun birisi olunca evleneceğim. Tüm kardeşlerim evli. Ailem evlenmem için bana baskı yapmıyor" dedi.

Şarkılarına yapılan eleştiriler hakkında konuşan şarkıcı, "Allah Belanı Versin şarkımı çok eleştirdiler. Ama ben okuduğuma pişman olmadım. O şarkıdan çok ekmek yedim" yorumunda bulunurken, Oya Aydoğan İsmail Yk'nın bazı romantik şarkılarda müzik olarak Emrah'ı andırdığını belirtti.

Enstürmansal bir albüm yaparsam tutmaz

Bir çok müzik aleti çalan İsmail YK, "Gitar, bağlama, piyano, kanun çalıyorum. Enstürmansal bir albüm yapsam eleştiri alacağıma inanıyorum. Türk sanat müziği de söylüyorum ancak ağır bir albüm yapmıyorum" diyerek o tarz müziklerden de çok beslendiğini dile getirdi.

Oyunculuk işi içime sinmedi

Şarkıcı İsmail YK, "Oyunculuk denemem oldu ancak oyunculukta ilerlemeyi düşünmedim. İçime sinmedi, zevk alamadım, reytinglerle seyirciyi kandırmak istedim. Devamı gelmedi. Dizilerle ilgili projem yok ama olursa aksiyon olur. Daha önce oyunculuk işine acemi girdim. Şimdi öyle değilim eğer bir projeye girecek olursam didik didik araştırırım" dedi.

İsmail YK zaten Alman vatandaşı

Vergi ödemek istemediği için Türk vatandaşlığından çıkarıldığı iddialarını yalanyalan İsmail YK, "Türk kimliğim de var ama ben Alman vatandaşıyım. Çifte vatandaş değilim. Ancak Türkiye'de de vergi veriyorum" diye konuştu.

Kendimi Ronaldo ve Messi gibi görüyorum!

Sevilen Şarkıcı İsmail YK, 'Sizi seven de var sevmeyen de' sorusuna politik bir cevap verdi. "Tabi ki benim sevenim olduğu kadar sevmeyenlerim de var. Ronaldo ve Messi gibi görüyorum kendimi. Onlar da karşılaştırılıyor ancak ikisi de çok önemli bir futbolcu. Onun için böyle şeyler olabilir."