Söylemezsem Olmaz - Çelik, eteğindeki taşları döktü

Bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk olan Çelik birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk olan Çelik birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Asıl isimiz müzik yapmak, kendi içime çekilip biraz müzik yaptım diyen Çelik müzik sektörü için “bu bir eğlence sektörü her türlü düzenlenmeye açık eski şarkıları güncelliyorum” dedi.

Çelik'in sosyal medyaya yansıyan olay pozları da kendisine hatırlatıldı.

'Çok ilgi görmek kolaymış gibi görünür ama bu öyle kolay bir iş değildir. Fotoğrafların espri malzemesi olarak kullanılması hoşuma bile gitti.O fotoğraflar sanatla ilgili bir yorumdur herkesin görüp anlaması şart değildir.Sanat duyguların hepsini yaşatır. İnsanlar şükretmeyi unutmuşlar, toplumun temelinde şefkat merhamet kalmadı. Benim o fotoğrafımda güzel bir şey yok, ancak söyleyen insanın düşünceleri güzel mi diye bakacaksınız, ben buna dikkat çekmek istiyorum.

Kayahan ağabeyin yakın bir zamanda Kral Tv ödül töreninde söylediği sözleri ben yirmi sene önce söylemiştim. Bunu kibirle söylemiyorum. Çelik'in 90'larda ne yaptığı neler konuştuğu unutuldu. Eskiden herkes dosttu. Eskiden yapımcılar ne derse onu yapardık. Birazcık sanatçılara saygı gösterilmesi gerektir.

Çelik'in kalbi boş

Nazan Öncel'in bir şarkısı vardı 'Gitme Kal bu Şehirde' diye bir şarkı. Ben o şarkıyı dinlerken yolda giderken ağladığımı bilirim. Yani Nazan Öncel benim ruhuma tercüman olmuştu o zamanlarda. Sanat böyle bir şeydir. Şu sıralar hayatımda kimse yok.

Ali Atıf Bir'e tepki gösterdi

Benim 20-30 senelik bir kariyerim var akademisyenim, üniversitede ders veriyorum. Sanatçı olarak güzel bir şeyler görmek istiyoruz. Acı haberler duymaktan yorulduk dedi. Ali Atıf Bir gibi bir iletişim profesörünün yazıyı okumadan fotoğraf üzerine yorum yapmıştı. “Ben bu fotoğrafa uyanmak zorunda mıyım” şeklinde. Diyorum ki böyle hocaların yetiştirdiği öğrencilerin olduğu bir ülkeye ben her gün uyanıyorum.

Çelik kitap çıkarıyor

Yarın bir klibim daha yayınlanacak “Yüksek dozda aşk aldım” isminde bir şarkı ve klip çok da güzel oldu. Çok sık şehir dışına çıkıyorum. Yakında İstanbul'da da 3 tane konserim olacak.'

Çelik, Ekim ayında reklam ajansıyla birlikte, sanatçılarla ilgili komik olayların olduğu 'Sanatçının adli günlüğü' isminde bir kitap çıkaracağını açıkladı.

Güllü, İbrahim Tatlıses ve Oya Aydoğan bir arada

Oya Aydoğan da Çelik'le yıllar önce yaşadıkları bir anılarını paylaştı. 'Bir gün İbrahim Tatlıses'in teknesine gittik, 30-40 davetli olarak. O zamanlar Güllü'nün de en meşhur olduğu zamandı. Çelik ve Güllü birlikte şarkı söylediler. Mangal yaptık güzel günlerdi diyerek eski günleri yad etti.'