İbrahim Tatlıses hakkında bomba iddia

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programa konuk olan Opr. Dr. İsmail Akdemir ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in hayranlarını üzecek açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses hakkında bomba iddia
Amerika'da geçirdiği ameliyatın ardından ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ın komaya girdiği iddia edilmişti.

Opr. Dr. İsmail Akdemir, İbrahim Tatlıses'in geçirdiği beyin ameliyatı hakkında Söylemezsem Olmaz adlı programda açıklamalarda bulundu.

'İbrahim Tatlıses'in durumunda bir sorun olduğu aşikar' diyen Opr. Dr. İsmail Akdemir 'Bu tür ameliyatlarda hastayı 48 ila 72 saat arasında uyandırırız. Kendisinin geçirdiği ameliyat çok ağır bir ameliyat değil. Bu ameliyat orta derecede ciddiyeti olan bir ameliyat. Bizler hastayı basit ameliyatlara hiç uyutmayız direk uyanır ama orta dereceli ameliyatlarda hasta üç, beş gün içerisinde uyanır' dedi.

Ortada 7 günlük bir süreç olduğunu söyleyen İsmail Akdemir 'İbrahim Tatlıses'te bir beyin ödemi oluşması söz konusu. Bu tür ameliyatlardan sonra bu beklenen bir hadise. Beyin ödemi hastanın hasar gören beyin bölgesinde şişmeye neden olur bu da kafatası içerisinde beyinin genişleme alanı bulamadığı için hastaya sıkıntı yaratır' şeklinde konuştu.